6.24.2024

BULETIN DE PRESĂ IJP PRAHOVA.24 IUNIE 2024

 

Conducători auto scoși din trafic după ce au comis infracțiuni la regimul rutier
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, la data de 22 iunie a.c, în jurul orei 23.30, pe strada Republicii, din oraș, un autoturism, condus de un bărbat de 43 de ani.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, bărbatul în cauză a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, la data de 23 iunie a.c, în jurul orei 3.30, pe strada Meșterul Manole, din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat de 57 de ani.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, la data de 24 iunie a.c, în jurul orei 00.15, pe strada Călimani, din municipiu, un autoturism, condus de o femeie de 32 de ani.
Întrucât conducătoarea auto emana halenă alcoolică a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, aceasta a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, la data de 24 iunie a.c, în jurul orei 3.30, pe strada 23 August, din oraș, un autoturism, condus de un tânăr de 30 de ani.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, tânărul în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosare penale, în toate aceste situații, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. 
Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, la data de 23 iunie a.c, în jurul orei 7.45, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din municipiul București. 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendată.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.
La data 24 iunie a.c., în jurul orei 1.00 polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești, în timp ce acționau pe strada General Vasile Milea, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna  Blejoi.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că valabilitatea numerelelor provizorii era expirată.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *