6.18.2024

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează cea de a VII-a ediție a Festivalului Național - Concurs de Teatru «D-ale lui Caragiale»

COMUNICAT DE PRESĂ Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează în data de 19 iunie 2024, începând cu ora 09:00, la Consiliul Județean Prahova, Sala „Europa”, cea de a VII-a ediție a Festivalului Național - Concurs de Teatru «D-ale lui Caragiale».

Devenit tradițional, acest eveniment special, dedicat beneficiarilor de toate vârstele din unitățile de asistență socială, oferă acestora o nouă ocazie de a se reuni într-un cadru prietenos și de bună dispoziție.

La Festival vor participa aproximativ 100 de copii, tineri și persoane adulte din unitățile de asistență socială aflate în structura Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, Neamț, Cluj, Buzău, Vaslui și sector 6 București. Talentanții artiști din cele 16 trupe înscrise în concurs vor prezenta momente alese și inspirate din operele unor cunoscuți dramaturgi.

Pentru a marca acest eveniment într-o atmosferă cât mai specială și pentru ca această zi să fie o ocazie de neuitat, vă adresăm invitația de a fi alături de noi pentru a-i susţine şi încuraja pe inimoșii protagoniști care vor evolua în cadrul Festivalului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *