6.24.2024

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs pe un drum forestier din Comarnic. O tânără s-a răsturnat cu ATV-ul

 


Un accident mai puțin obișnuit s-a produs, joia trecută, pe un drum forestier din Comarnic. O tânără a sunat la 112, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul.„-SURSA:
Precizări IJP Prahova:
În urma apariției în spațiul public a unui articol referitor la un eveniment produs în orașul Comarnic, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:
Polițiștii din cadrul Poliție orașului Comarnic au fost sesizați, la data de 20 iunie a.c, în jurul orei 22⁰⁰, de către o femeie, despre faptul că a fost implicată într-un eveniment rutier.
În baza sesizării, a fost constituită echipă operativă pentru verificarea aspectelor sesizate.
La fața locului a fost identificată apelanta, o tânără de 28 de ani, din municipiul București.
Din primele verificări efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că în cursul zilei de 20 iunie a.c., tânăra în cauză s-ar fi deplasat pe un vehicul ( ATV) pe un drum forestier din orașul Comarnic.
La un moment dat conducătoarea vehiculului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acesta răsturnându-se pe o parte, pe drumul forestier.
Tot la fața locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, tânără refuzând examinarea medicală.
Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *