7.09.2024

Accident rutier grav la Loloiasca. Un autoturism a intrat într-un camion și a fost proiectat în altul

 

Marți seară, în jurul orei 18.00,  pe Drumul Național 1B, în afara localității Loloiasca, s-a produs un accident rutier grav.
”Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați, la data de 9 iulie a.c. despre producerea unui accident rutier pe Drumul Național 1B, în afara localității Loloiasca.
Din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 48 de ani în timp ce conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un tânăr de 29 de ani.
După impact, autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani a fost proiectat într-un alt ansamblu de vehicule condus de către un alt bărbat de 52 de ani. 
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 48 de ani, care a fost  transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. 
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.”-IJP Prahova.
A intervenit Detașamentul de Pompieri Mizil cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenția la descarcerare și o ambulanță SMURD.
Foto:ISU PH



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *