7.08.2024

BULETIN DE PRESĂ IJP PRAHOVA.8 IULIE 2024

 

Bărbați cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt de arbori

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Doftanei, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Șotrile, au depistat, la data de 6 iulie a.c., în jurul orei 18.30, două persoane în timp ce transportau, cu ajutorul unor vehicule cu tracțiune animală, material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi bărbați de 41 și respectiv 57 de ani, din comuna Șotrile.

Materialul lemnos a fost predat în custodie reprezentantului Ocolului Silvic.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de arbori.

Conducători auto scoși din trafic după ce au comis infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, la data de 7 iulie a.c, în jurul orei 2.30, pe Bulevardul Ferdinand din orașul Sinaia, un autoturism, condus de un tânăr de 31 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendată.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare pozitivă, fără a depăși valoarea de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, la data de 6 iulie a.c, în jurul orei 16.30, pe Drumul Național 1, în localitatea Bărcănești, un autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul București.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendată.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

  • Polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, la data de 7 iulie a.c, în jurul orei 3.30, pe Drumul Național 1B, în localitatea Bucov, un autoturism, condus de un bărbat de 44de ani, din comuna Ciorani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Foto ilustrativ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *