7.02.2024

Sfârșit de săptămână încărcat pentru jandarmii din Prahova

 

În acest weekend, în județul Prahova s-au desfășurat mai multe evenimente cu public numeros,  la care efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au asigurat măsuri de ordine publică, de la concerte și manifestări sportive, la zilele unor localități și târguri anuale.
La cele 15 misiuni de asigurare a ordinii publice au participat peste 30.000 de persoane și nu a fost înregistrat niciun eveniment negativ grav care să tulbure buna desfășurare a activităților. 
Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova a executat în paralel și misiunile curente de pază și supraveghere a obiectivelor și conductelor de transport produs petrolier și de menținere a ordinii publice conform legislatiei în vigoare. 
Totodată în timpul weekend-ului, unitatea a fost solicitată să intervină la 25 de apeluri 112 care semnalau diferite pericole.
Astfel, colegii noștri au răspuns la 20 apeluri care semnalau prezența urșilor, la 4 situații în care 3 câini agresivi și 1 șarpe au creat o stare de temere cetățenilor  și la o situație în care se anunța pierderea unui copil.
Toată aceste situații au fost rezolvate cu profesionalism astfel încât nicio persoana nu a avut de suferit.
Jandarmii prahoveni sunt în permanență în slujba comunității și toate activitățile pe care le desfășoară sunt pentru crearea unui climat de ordine și siguranţă.
Comunicat:IJJ Prahova










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *