7.11.2024

IPJ PRAHOVA. BULETIN INFORMATIV.11 IULIE 2024

 

Tânăr reșinut după ce ar fi furat dintr-un supermarket

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de poliție Ploiești au fost sesizați de către angajatul unei supermarket despre faptul că o persoană ar fi sutras mai multe produse din incinta acestuia.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au identificat persoana banuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 20 de ani, care ar fi sustras mai multe bunuri nealimentare dintr-un supermarket din zona de Sud a municipiul Ploiești.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat față de tânărul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Tineri depitați după ce au tăiat și furat arbori

La data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Dumbrăvești, au depistat, în flagrant delict, două persoane în timp ce transportau material lemnos cu ajutorul unui atelaj hipo.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi tineri de 17 și respectiv 18 ani, din comuna Dumbrăvești.

În fapt, persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi tăiat și sustras material lemnos dintr-un fond forestier național.

Materialul lemnos a fost predat în custodie reprezentantului Ocolului Silvic Slănic.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori din fondul forestier național, indiferent de forma de proprietate.

Infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, la data de 10 iulie a.c, în jurul orei 11.00, pe strada 1 Mai din localitate, un autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, la data de 10 iulie a.c, în jurul orei 18.30, un autoturism, condus de un tânăr de 29 de ani, din comuna Gherghița.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendată.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.


Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *