7.13.2024

Savdarius Intercom a deschis o stație de carburanți Rompetrol Express, la ieșirea din Plopeni Sat, în comuna Dumbrăvești (foto)

 

Vineri, 12 iulie a.c., cu mare fast,  Savdarius Intercom a deschis o stație de carburanți Rompetrol Express,  Plopeni Sat nr. 468, pe DJ102, în comuna Dumbrăvești.
”Avem plăcerea de a anunța deschiderea noii benzinării Rompetrol Express în Comuna Dumbrăvești, Plopeni Sat nr. 468, DJ102, pe data de 12 iulie 2024.
Noua stație Rompetrol Express a fost gândită pentru crearea unui ambient distinct prin îmbinarea nevoilor și așteptărilor clienților. Stația din Plopeni Sat a fost proiectată și realizată în acord cu cele mai înalte standarde în domeniu și respectă toate normele Rompetrol privind asigurarea calității produselor comercializate, a impactului asupra mediului, precum și a măsurilor de siguranță și confort pentru clienți. 
La nivel local, această investiție a generat noi locuri de muncă.
Prin dotările și facilitățile oferite, noua stație Rompetrol Express se adresează atât locuitorilor Comunei Dumbrăvești, Plopeni, cât și firmelor active din această comunitate. Stația beneficiază de gamele de carburanți Efix și EfixS, serviciul Fill&GO de alimentare la pompă, serviciul de loializare Rompetrol GO, și facilități moderne de plată.
Intrarea sub umbrela Rompetrol se traduce în aprovizionarea exclusivă cu carburanți Efix si suport în standardele de operare, instruire complexă a angajaților și acces la campaniile naționale de marketing. 
Totodată, stațiile Partner poartă brandul Rompetrol și folosesc sistemul integrat de gestiune al vânzării de carburanți.
Vă așteptăm cu drag la noua noastră locație, pentru a beneficia de toate aceste facilități și de ofertele speciale de deschidere!”














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *