7.11.2024

SPOT FESTIVAL prezintă: super concert ANDIA sus pe terasa Ploiești Shopping City, sâmbătă, 13 iulie

 

Comunicat de presă.
SPOT FESTIVAL, cel mai lung festival neoficial, continuă cu un nou concert la Ploiești Shopping City. Pe 13 iulie, de la ora 20:30, terasa centrului comercial va vibra pe ritmurile muzicii uneia dintre cele mai ascultate artiste din România: Andia.
Andia este recunoscută pentru hituri precum „De la dela”, “Pentru că”, „Inseparabili”, „Anotimpuri”, „Retrograd”, care au ajuns în topurile radiourilor naționale.
Accesul pe terasă începe de la ora 19:00, iar intrarea este liberă cu aplicația SPOT. Cei care nu sunt încă utilizatori trebuie doar să descarce SPOT și să își creeze cont, pentru a avea acces gratuit la show-urile LIVE. Brățările SPOT FESTIVAL pot fi rezervate în aplicație și revendicate de la Info Point sau de la promoterițele care asigură accesul la eveniment. Adună gașca de prieteni, creează-ți cont în SPOT și bucură-te de atmosfera electrizantă a celui mai lung festival urban.
Ploiești Shopping City a lansat în 2019 seria de concerte estivale organizate pe terasa centrului comercial. În 2024, aceste evenimente se desfășoară sub umbrela SPOT FESTIVAL – cel mai lung festival neoficial, un concept inedit, prezent atât în Ploiești Shopping City, cât și în alte 13 centre comerciale deținute de NEPI Rockcastle. SPOT Festival aduce împreună, timp de șase luni, 35 de artiști, pe 14 scene din România. La Ploiești Shopping City, SPOT FESTIVAL continuă în septembrie cu Șuie Paparude și Carla’s Dreams.
Mai multe detalii sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *