10.14.2024

Intermezzo Music Contest 2024 a început. Votează și poți câștiga premii


 

Astăzi,14 octombrie 2024, a fost dat startul  Etapei Online a concursului de muzică ușoară Intermezzo Music Contest 2024, exclusiv pe platforma Generația lui John. Publicul este invitat să voteze atât pentru concurenții care vor merge în Finală, cât și pentru Premiul de Popularitate.

Concursul se desfășoară online, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a se implica în această competiție națională dedicată tinerelor talente vocale. Fiecare utilizator are șansa să ofere un vot la secțiunea Premium de Popularitate și un vot pentru fiecare categorie de vârstă care participă la concurs.

Accesează platforma de votare a concursului IMC 2024 pentru a viziona momentele înscrise în concurs. Doar primii 10 concurenți cei mai votați din fiecare categorie se vor califica pentru Finală. Pentru mai multe informații nu ezitați să citiți Regulamentul. Se poate vota începând de astăzi, 14 octombrie 2024, de la ora 19:00, până duminică, 26 octombrie 2024, ora 19:00.

Premiul de Popularitate este în valoare de aproximativ 5000 de euro

Pe lângă oportunitatea de a trimite un participant în finală, cei care votează vor avea și ei șansa de a câștiga premii speciale. În plus, concurentul care va câștiga Premiul de Popularitate, adică cel care obține cele mai multe voturi din partea publicului, va beneficia de realizarea unui videoclip profesional în valoare de aproximativ 5000 de euro, oferit de compania Pam Pam Media.

Nu doar concurenții vor fi premiați – utilizatorii care votează au șansa de a câștiga și ei premii surpriză, ca recunoaștere pentru implicarea și sprijinul acordat tinerelor talente. Intră pe Generația lui John, vizionează prestațiile participanților și votează-ți favoriții! Fii parte din această experiență muzicală unică și susține viitoarele staruri ale României!

Sponsori și Parteneri: SCENTA, Ploieștiul în culori, Beautiful Mind, Pam Pam Media, Ionuț Sandu Salon, Zaț Cafe, Panino, Cofetăria Moft, Miss Grill, Fitness Nico, Sky Events și Sky Blue Resort.

Organizatori: Generația lui John și Școala de Muzică “Intermezzo Academy” din Ploiești.

PARTENER MEDIA:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *