10.18.2024

Micii Campioni la Șah, schimb de experiență cu fotbaliștii Petrolului

Sportivii de performanță ai secției de șah din cadrul Clubului Sportiv Petrolul Ploiești, antrenați de Constantin Țurlea, sunt pe cale de a se califica în Divizia A, ocupând primul loc în clasament cu un avans confortabil, cu trei runde înainte de final. Recent, aceștia au avut ocazia să învețe din tainele pregătirii fotbaliștilor de înaltă performanță.

În meciul crucial din etapa a 13-a, în care Petrolul Ploiești va întâlni CFR Cluj, micii campioni vor anima pauza meciului cu o demonstrație pe teren, aducând un strop de energie și spectacol.

Aceștia vor desfășura o sesiune captivantă de „gimnastică a minții”, încercând să atragă atenția și să entuziasmeze publicul prin talentul și abilitățile lor strategice.

Pentru a-i susține pe lupii galbeni, va fi prezent și președintele Federației Române de Șah, Vlad Ardeleanu, care va încuraja echipa și va sublinia importanța colaborării între diferitele sporturi.

Această interacțiune subliniază faptul că succesul se construiește prin sprijin reciproc și prin împărtășirea experiențelor.

Sursă:Micii Campioni la Șah, schimb de experiență cu fotbaliștii Petrolului [FOTO] - Observatorul Prahovean (observatorulph.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *