10.24.2024

Robert Mustață, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploiești, dublu vicecampion la Campionatul European Police Fire Games din Portugalia


 Debut cu dreptul! Robert Mustață, de la Gruparea Mobilă Ploiești, dublu vicecampion la Campionatul European Police Fire Games din Portugalia
La numai 23 de ani, colegul nostru, Robert Mustață, a realizat o dublă performanță la prima sa participare la Campionatul European Police Fire Games din Portugalia, derulat în această lună. A devenit vicecampion atât la proba de Jiu-jitsu brazilian (BJJ), cât și la kickboxing, unde a avut de înfruntat și o accidentare destul de dură, fiind singurul jandarm din Prahova prezent la această competiție. 
Rezultatele sale vin după mai bine de 7 ani de antrenamente în sporturile de contact, dar și din dorința de a duce drapelul României pe cele mai înalte trepte ale podiumului. După câteva reușite atât în campionatele interne, cât și internaționale, Robert a decis să-și testeze abilitățile și cu cei mai buni dintre sportivii din rândurile diverselor „arme“. Pregătirea constantă, seriozitatea, determinarea și-au spus cuvântul, iar colegul nostru a reușit să obțină locul secund la ambele probe, deși la una dintre ele (kickboxing) a intrat în ring cu o accidentare la picior. 
„Sunt mândru că am adus pentru unitate două medalii la un campionat european, reușind să trec de adversari redutabili, foarte bine antrenați. A fost o experiență minunată pe care îmi doresc s-o repet“, ne-a mărturisit Robert.   
Tânărul este originar din Pitești, iar în rândurile Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești a intrat în aprilie 2023. Alegerea acestei profesii, una în care condiția fizică este definitorie, a avut ca bază tot sportul, marea lui pasiune. 
Imediat după competiție, a împărtășit bucuria cu familia sa, fiindu-i recunoscător îndeosebi tatălui său pentru faptul că, la vârsta de 13 ani, l-a adus la primul antrenament de karate, ușă prin care i-au fost deschise noi orizonturi. 
Ca un sportiv și jandarm dedicat, Robert susține că orice performanță are la bază un vis, completat de disciplină, muncă multă și perseverență.  
Felicitări, Robert!
Comunicat:Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploiești



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *