10.21.2024

Scandal și bătaie între doi bărbați la Boldești-Scăeni


 „Polițiștii din cadrul Poliție orașului Boldești-Scăeni au fost fost sesizați la data de 21 octombrie a.c, de către un bărbat despre faptul că ar fi fost agresat fizic de către o altă persoană, în stația mijloacelor de transport în comun situată pe Drumul Național 1A, în localitatea Lipănești.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că între doi bărbați de 50 și respectiv 51 de ani ar fi izbucnit un conflict verbal.

Ulterior, bărbatul de 50 de ani l-ar fi agresat fizic pe celălalt bărbat.

Bărbatul de 51 de ani a refuzat examinarea medicală de specialitate și nu a dorit să depună plângere penală.

Totodată acestuia i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii nr.26/2024, privind posibilitatea emiterii ordinului de protecție provizoriu, ocazie cu care bărbatul a refuzat impunerea unor astfel de măsuri de protecție. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

De asemenea cele două persoane au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.„

Sursă:IJP PRAHOVA

Foto ilustrativ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *