10.23.2024

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Facultatea de Științe Economice au organizat cea de-a treia ediție a Târgului Locurilor de Practică

 

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Facultatea de Științe Economice au organizat marți, 22 octombrie 2024, cea de-a treia ediție a Târgului Locurilor de Practică, eveniment la care au fost invitate companii din diverse domenii, inclusiv producția și distribuția de bunuri, instituții bancare, firme de contabilitate, agenții de turism și societăți de asigurări. Participarea a peste 15 companii din aceste sectoare a oferit studenților de la cele opt programe de licență din cadrul facultății oportunitatea de a identifica stagii de practică relevante pentru specializările lor.

Posibilitatea de desfășurare a stagiului de practică pe parcursul întregului an universitar facilitează finalizarea cu succes a acestei etape pentru studenții din anul al doilea. De asemenea, companiile participante au prezentat studenților oferte suplimentare, incluzând oportunități de internship, angajare și acordarea de burse pentru anul universitar 2024-2025. Printre firmele care s-au alăturat acestui eveniment s-au aflat următoarele: Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova, Generali Asigurări S.R.L., B.C.R. Prahova, B.R.D., Unicredit Bank, Banca Transilvania, Arvicont Tax, Aquila, Ceccar Prahova, OmniaSig, Gedeisl, Maspex, Destine holidays, Mediterranean etc.

                                        Comunicat de presă

Conf.univ.dr. Mirela Dulgheru

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *