9.10.2010

Imagini tulburatoare !!!Madalina Manole,isi ia adio de la cei dragi


Ultima inregistrare cu Madalina Manole, care isi ia ramas bun de la cei dragi, a fost prezentata in emisiunea lui Catalin Maruta. Artista s-a filmat singura, in oglinda, acum cateva luni.
Nu spune nimic, insa este mahnita, speriata si macinata de drama ei. Trista, cu ochii plansi, Madalina se uita pret de cateva secunde in oglinda. Cu stanga se filmeaza, iar cu dreapta face un semn de ramas-bun.
Toate aceste lucruri s-au intamplat la sfarsitul lunii mai, cu doua luni inainte de durerosul sfarsit.Imaginile au fost descoperite intamplator de sotul cantaretei, dupa ce producatorii emisiunii “Happy Hour” l-au rugat sa aduca niste filmari de familie.
Madalina Manole s-a filmat singura, in oglinda, facandu-le cu mana celor dragi.
“Ea a fost hotarata sa faca acest lucru si l-a facut. Aici se vede, n-am mai vazut niciodata o asemenea privire”, e marturisirea Mariei Dragomiroiu.
“Am fost aproape 20 de ani impreuna, aproape zi de zi. Am fost prin toata lumea impreuna. Multi romani poarta numele de Madalin sau Madalina datorita ei. Imi pare rau ca s-a ajuns sa existe doua tabere. Nu ar trebui sa se faca atata circ. Sa nu stie toata lumea amanunte din viata ei. Era un om extraordinar. Nu mi-a dat niciodata de inteles ca se gandea la asemenea lucruri”, spune Maria Dragomiroiu, prietena cantaretei.
“Cauza care a dus la hotararea ei au fost neintelegerile din familia ei”, spune si impresarul cantaretei si sotul Mariei, Bebe Mihu.
“Dupa ce s-a despartit de Serban Georgescu, ea a fost cu Puiu. Dar inainte a mai avut un baiat, deosebit, inAmerica. Dar el vroia ca ea sa devina sotie, sa lase de-o parte muzicaVroia sa ii faca o televiziune a ei acolo, pentru diaspora”, povestesc cei doi.
“Serban nu o lua in serios, o trata ca pe un copil. El a crezut ca e o gluma si cu divortul. Dar adevarata lovitura a fost cand el s-a casatorit, foarte repede dupa divort. Ea a suferit foarte mult. Serban nu se intelegea cu parintii ei si ii trata prea de sus, iar Madalina n-a putut sa suporte asta. Erau separati cu banii si el avea cota parte din tot ce castiga ea”, povesteste Maria.
Cat despre ce se intampla intre parintii Madalinei si sotul Petru Mircea
“Au gresit toti. Ne parte rau ca s-a facut asa o mocirla din viata unei mari artiste. Ruptura era insa creata dinainte, probabil dupa ce s-au casatorit. Suntem suparati ca nu au dus-o la doctor. Nu conteaza ca nu a vrut, o legi fedeles si o duci la doctor. Trebuia sa o urce in avio si sa o duca in Germania, daca nu vroiau sa se stie. La prima tentativa, trebuia sa fie cu noi in Delta, a refuzat o gramada de bani si nu a vrut sa mearga”, spun Bebe si Maria.
“Obisnuia sa se filmeze si mai demult. La munte, cand mergeam. Si ne arata, zicea: ‘Uite cum arat, am mai slabit’. In ultimul an, s-a indepartat de noi. Am crezut ca vrea sa stea mai mult cu copilul”, si-a amintit Maria.
sursa:stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *