12.27.2010

Moartea ploiestencei Mădălinei Manole, cel mai mediatizat subiect în 2010

Cazul Mădălinei Manole a fost urmărit  cu interes  de publicConflictele din lumea mondenă, divorţurile şi procesele nu au lipsit nici în anul care tocmai se încheie. Cazul Mădălina Manole şi scandalurile ce au urmat după moartea artistei s-au numărat printre cele mai mediatizate subiecte din acest an.
2010 a început cu Selecţia Naţională Eurovision, în urma căreia Paula Seling şi Ovi au ieşit câştigători. Cei doi au reprezentat România la Oslo, unde au câştigat locul trei în competiţia europeană. Dar veştile bune au dispărut după prima jumătate a anului, iar scandalurile şi conflictele şi-au făcut apariţia în lumea mondenă.
O moarte şocantă
La 14 iulie, exact în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, Mădălina Manole a încetat din viaţă. Modalitatea în care regretata artistă a ales să-şi pună capăt vieţii – otrăvire cu Furadan – a şocat o ţară întreagă. Cu mult înainte ca medicii legişti să finalizeze raportul, între soţul artistei şi părinţii acesteia a izbucnit un conflict care a căpătat o amploare neaşteptată. Televiziunile Antena 1 şi Pro TV au cooptat imediat membri ai familiei şi prieteni mai mult sau mai puţin relevanţi în existenţa Mădălinei şi au început o adevărată saga tabloidă. Ion şi Eugenia Manole, părinţii cântăreţei, şi-au acuzat ginerele, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, că ar fi vinovat de moartea Mădălinei şi au ameninţat cu procese pentru tutela copilului cântăreţei. În acest timp, Petru Mircea, soţul Mădălinei, răspundea acuzelor aduse, în emisiunea „Happy Hour”.
La două luni de la moartea artistei, Cătălin Măruţă a difuzat în emisiunea sa o casetă video în care Mădălina Manole se filma singură, în faţa oglinzii, luându-şi la revedere. A urmat scrisoarea de adio lăsată de artistă, dar şi fragmente din jurnalul acesteia. Fiecare apariţie a lui Petru Mircea era o lovitură deliberată, un contraargument al acestuia la acuzaţiile socrilor săi, prezenţi în continuare la postul TV concurent, pe acelaşi tronson orar.
sursa:adevarul.ploiesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *