10.15.2014

Campionii au debutat cu dreptul in Euro Cup. Krasny Oktyabr – CSU Asesoft 75-81 (36-43)

Un an a trecut de la victoria campionilor în Rusia împotriva lui Khimki, CSU Asesoft a dat copy-paste câştigând tot pe pământ rusesc de data aceasta la Krasny Oktybar. 
Victoria de aseară de la Volgograd, a venit împotriva unui public " incendiar " şi a unui arbitraj în multe momente părtinitor cu gazdele, dar cu aceste impendimente campionii au debutat cu dreptul în noul sezon al Euro Cup. 
Elevii lui Arnautovic i-au „luat " din prima pe amfitrioni, Brown şi Lee ducând scorul la 2-11 (în minutul 4).
Krasny Oktyabr a revenit în joc prin tripleta americană Kane, Kennedy şi King apropiindu-se la doar 3 puncte la sfârşitul primului sfert (scor 20-23).
În primele secunde ale sfertului 2 Arnautovic l-ar trimis în teren pe Hadji Mohammed, americanul aducând un plus în ofensivă. 
Hadji a făcut un presing "sufocant ", a recuperat ofensiv, datorită acestuia scorul la pauză a fost 36-43.
În primele 3 minute din sfertul 3, gazdele au făcut legea, ploieştenii reuşind până la urmă să se regrupeze şi să-şi menţină avantajul pe tabelă. 
Pe un fond de dominare sterilă a ruşilor, Labovic şi Flowers, au marcat de la linia de 3 puncte pe finalul sfertului, scorul în minutul 29 era 62-49 pentru 'alb-albastrii ".
Ultimul sfert a început cu ruşii în ofensivă, Kennedy şi Cuthbert au adus multe bătăi defensivei Asesoftului, apropiindu-se la 3 puncte în minutul 33 (scor 65-68), Arnautovic a schimbat imediat tactica. 
L-a introdus pe Pelekanos şi Runkauskas a fost trimis pe poziţia 2, iar Brown a primit mână liberă la aruncări.
 Cu 2 minute înainte de final arbitrii au devenit "actorii principali ", Krasny Oktyabr apropiindu-se doar la o posesie. 
Brown şi Runkauskas au reuşit să aducă punctele victoriei, făcând linişte în “Palatul Sporturilor”.
Scor final Krasny Oktyabr – CSU Asesoft 75-81 (36-43), un succes obţinut cu ambiţie, dăruire şi determinare.
Un succes care aduce optimism înaintea etapei a doua din grupe, pe 22 octombrie, la Ploieşti urmând să vină "greii " de la Lietuvos Rytas.
Krasny Oktyabr: Kane, Kennedy, Ponkrashov, Cuthbert, Cousin
CSU Asesoft: Brown, Runkauskas, Flowers, Labovic, Lee
“Se pare că ne prind bine deplasările în Rusia, în debutul sezonului de EuroCup, dar nu se poate spune că am avut noroc. Am controlat jocul cu excepţia unor faze din ultimul sfert şi pot spune că am obţinut o victorie pe deplin meritată. Jucătorii mei au respectat planul tactic şi au făcut exact ceea ce le-am cerut la antrenamente. Krasny Oktyabr este o echipă bună, comparabilă chiar cu una de Euroligă. Ruşii se vor suda în timp şi nimeni din această grupă nu va avea viaţă uşoară cu ei”, a declarat, la Digi Sport, după meci, antrenorul campionilor, Vladimir Aranautovic.


Foto: digisport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *