10.17.2014

Cei mai importanți angajatori vin în weekend la Zilele Carierei de la Ploiești Shopping City


În acest weekend la Ploiești Shopping City au loc Zilele Carierei, un eveniment dedicat ploieștenilor care doresc să intre în contact cu cei mai importanți angajatori prahoveni. Totodată, vizitatorii centrului comercial sunt invitați să participe la campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City”, unde pot câștiga premii instant, iar marți, 21 octombrie, copiii sunt așteptați să doboare un record mondial la ora dedicată lecturii cu ocazia evenimentului “Read for the record”, dar și să asiste la piesa de teatru de păpuși, “Povestiri din junglă”.
Zilele Carierei la Ploiești Shopping City
Cei mai importanti angajatori vin în acest weekend (17 – 19 octombrie) la Ploiești Shopping City în cadrul evenimentului Zilele Carierei ce se adresează prahovenilor în căutarea unui loc de muncă adecvat experienței lor. Prima zi a târgului, 17 octombrie, este dedicată voluntariatului, iar cei prezenți pot aplica la pozițiile de voluntariat deschise de ONG-urile prahovene. Lista ONG-urilor participante poate fi consultată urmând link-ul următor: http://zilelecarierei.jciprahova.ro/ong-uri-participante/.
Sâmbată și duminică (18 și 19 octombrie) companiile angajatoare îi așteaptă pe cei care doresc să evolueze profesional la unul dintre cele mai importante târguri de job-uri din Prahova. Companiile participante care dețin locuri de muncă disponibile pot fi găsite pe link-ul următor: http://zilelecarierei.jciprahova.ro/companii/.
Cu ocazia Zilelor Carierei, vizitatorii Ploiești Shopping City beneficiază de ședințe gratuite de consiliere și dezvoltare profesională oferite de specialiștii în domeniu.
Partenerii acestui eveniment sunt Junior Chamber International Prahova (JCI Prahova) și Kiss FM Ploiești.
“Read for the record” stabilește recorduri la Ploiești Shopping City
Marți, 21 octombrie, începând cu ora 17:30, în zona scărilor rulante, cei mici sunt invitați să participe la “Read for the record”, un manifest pentru alfabetizare și dragoste pentru citit. Evenimentul este unul anual, ce are loc în întreaga lume și care le oferă copiilor ocazia de a lua parte la o oră de lectură a poveștii “Torturile Iepurașilor”, de Rosemary Wells. Numărul copiilor prezenți este contorizat, comparat cu cel din anii precedenți, iar dacă cifrele sunt remarcabile, “Read for the record” poate intra în ”Cartea Recordurilor”. În plus, în aceeași zi, cei mici pot asista la piesa de teatru de păpuși, “Povestiri din junglă”, iar pe durata întregului eveniment aceștia vor avea parte de face painting și modelaj de baloane.
Partenerii evenimentului ”Read for the record” sunt FasTracKids Ploiești și Kiss FM Ploiești.
Continuă campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City”

Și în acest weekend, cei care fac cumpărături în valoare de cel puțin 200 de lei în centrul comercial primesc instant premii. Astfel, pasionații de shopping se pot înscrie, între orele 12:00 - 21:00, la standul special amenajat, de lângă Info Desk,  la tombola care le aduce pe loc premii speciale ce constau în vouchere valorice, discounturi şi produse oferite de magazinele partenere: Sephora, Kitchen Shop, Musse, Intersport, Marionnaud, Optiplaza, Subway, Otter, Poema, Kendra, La Naşu Conaşu, Cycle Band, Intersport, Dalipe Duo, SoloConfitures, Flanco şi SIATI. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *