10.16.2014

Gaşca Zurli a fost miercuri la Ploieşti


 Sala mare de spectacole a CCS “I.L. Caragiale “a fost arhiplină de copii şi părinţii care au participat ieri, cu ocazia spectacolului “ “Am o căsuță mică”, organizat de Adina Popescu şi Asociaţia “Un părinte mai bun și susţinut de Gaşca Zurli.
Ieri la Ploieşti, timp de o oră cei 8 membrii ai Găştii Zurli, (Tanti Prezentatoarea, Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Yuppy, Zdrăngănel, Zâna bună şi Vrăjitoarea Tura Vura au oferit un spectacol magic, pe înţelesul copiilor și pe gustul părinţilor: simpatică, veselă, cu mesaj, educativă şi interactivă.
“Tanti prezentatoarea “Mirela Retegan fondatoarea trupei Zurli este cunoscută publicului larg din emisiunile de divertisment pentru copii, "Dimineaţa Zurli " de la TVR şi "Campionatul de joacă"Naţional TV, dar şi ca realizatorul unei emisiuni la Naţional FM.
“Am o căsuţă mică” a fost un spectacol dinamic, cu cântece, bună dispoziţie şi plin de culoare.
Copiii şi părinţii au cântat şi dansat alături de “Gaşcă Zurli “”.
“Tanti prezentatoarea” a fost surprinsă în multe momente de “gaşcă”, iar vrăjitoarea Tura Vura vrând să dărâme “căsuţa animăluţelor “construită de “Gaşcă Zurli “cu ajutorul lui Yuppy, a avut un obstacol greu de trecut... Zâna Bună şi o sală plină de copii şi părinţi.
Scenariul original, costumele spectaculoase, muzică și orchestraţia modernă, animăluţele de plus şi energia Găştii Zurli au fost ingredientele unui spectacol de neuitat.
Scurtă poveste...
“Gaşca Zurli “avea nevoie de o căsuţă pentru animăluţele de pluş.
 Văzând cât de greu este “Tanti prezentatoarea’” l-a chemat pe (cel mai bun meşter în construcţii... Yuppy), acesta a venit cu un plan bine gândit şi a construit împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli, cea mai frumoasă casă, asemena unei căsuţe din basme.
Pe parcursul construirii căsuţei de “gaşca “au fost susţinuţi prin aplauze de copii şi părinţi, totul fiind interactiv.

 Pe tot parcursul spectacolului, copii şi părinţii au chemat muzica, au răspuns la întrebări, au cântat şi dansat, iar spre final, a apărut şi vrăjitoarea Tura Vura, care vroia să dărâme casa, însă cu ajutorul spectacorilor, Zânei Bune şi Găştii Zurli care au ţinut degeţelele încrucişate, nu a reuşit, ba chiar a făcut promisiunea că vă mânca sănătos.
La sfârşit după ce “Gaşcă Zurli “a primit aplauze îndelungate, copiii şi părinţii au fost aşteptaţi la o şedinţă foto şi la autografe de membrii găştii.
Gaşca Zurli a transformat o oră din viaţa noastră în cea mai interesantă aventură!
În luna decembrie membrii Găştii Zurli vor reveni la Ploieşti cu spectacolul " Uite Vine Moş Crăciun."










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *