10.12.2014

Romania-Ungaria 1-1. Jandarmii si agentii de paza au agresau suporterii romani

De ce ne-a fost frică înaintea meciului cu maghiarii n-am scăpat. Tensiunea unui joc între două rivale istorice, nu numai pe terenul de fotbal, și-a spus cuvântul. În debutul meciului de pe Arena Națională, dintre România și Ungaria, au avut loc incidente în tribune, între suporterii celor două naționale.
Fanii maghiari au încercat să forțeze gardul despărțitor care-i separa de suporterii români, moment în care cele două galerii s-au luat la harță de la distanță, aruncând cu scaune și torțe unele în altele. Jandarmii și stewarzii au fost nevoiți să intre în forță în tribune, pentru a aplana conflictul, iar intervenția forțelor de ordine a făcut și victime.
Jandarmeria a fost mai dură cu fanii ”tricolorilor”, decât cu oaspeții noștri, astfel că cei 4-5 suporteri răniți, care au fost evacuați și au avut nevoie de îngrijiri medicale sunt toți români. În plus, s-au folosit gaze lacrimogene în mod nediscriminatoriu, fiind afectați mulți spectatori nevinovați, printre care și femei și copii. 
În cele din urmă, situația a fost calmată de forțele de ordine, iar lucrurile au revenit la normal în tribune. Golul marcat de Rusescu în finalul primei reprize i-a liniștit de tot, apoi, pe recalcitranții fani unguri. 

Vezi video aici :

sursa:www.digisport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *