10.11.2014

Suporterii români pregătesc un gest fără precedent la adresa ungurilor

foto:Alex Dobre (libertatea) 
Fanii naţionalei României au împânzit reţelele de socializare cu mesaj prin care sunt prezentate “10 motive pentru care ar fi genial să nu-i huiduim pe unguri. Din contră, să le aplaudăm imnul”. 
“1. Am dovedi faptul că românii pot să-şi propună o temă, un deziderat, că sunt uniţi. Asta i-ar speria groaznic pe oamenii politici.
2. În mod clar ungurii vor huidui imnul nostru. Imaginaţi-vă stupoarea momentului neaşteptat de linişte pe imnul lor. Asta e mai înspăimântător pentru fotbaliştii maghiari decât ceva la care se aşteaptă şi pentru care au fost pregătiţi psihic. În plus, o astfel de lecţie le-ar pune plumb în picioare, în loc să-i înrăiască.
3. Am arăta unei Planete întregi că suntem altfel. Aşa ceva ar face prima pagina în toată Europa.
4. Ar fi o umilinţă greu de îndurat pentru suporterii maghiari.
5. Am demonstra un nivel superior lor ca şi civilizaţie, educaţie …
6. Ar fi viralul anului în România dar şi în Ungaria.
7. Ar fi un fenomen îmbrăţişat cu respect şi bucurie de toţi activiştii anti-război. Ar face din România un punct de reper.
8. Ar fi o reprezentare a ţării noastre mai puternică decât orice demers politic la nivel european sau regional din ultimii 25 de ani.
9. Ne-am demonstra că suntem mai buni şi mai puternici decât credem. Şi asta în doar 60 de secunde în care ne-am abţine o descărcare de ură.
10. Pentru că nu riscăm nimic făcând asta. Absolut nimic.
Deci? Alegem să fim eroi ai unei noi Românii, ai unei Românii chic, cosmopolite? Să fim priviţi cu admiraţie şi respect? Sau nu putem rata bifarea a încă 60 de secunde de dat cu ”huo”?”.
sursa:www.sportnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *