10.20.2014

Toti locuitorii din comuna Magurele vor avea apa potabila

În comuna Măgurele a fost inaugurată ultima fază a lucrării de aducţiune a apei potabile, care va asigura pe viitor deservirea a 95% din gospodăriile celor trei sate componente. La eveniment au participat parlamentari, primarul comunei, Vasilică Diaconu, preşedintele CJ, Mircea Cosma şi câţiva consilieri judeţeni.
Această ultimă etapă a constat în instalarea unei conducte de transport apă cu o lungime de 1.156 metri şi diametru de 14 cm, care face legătura între  staţia de pompare din satul Făget (comuna vecină, Gura Vitioarei) şi rezervoarele de acumulare de apă amplasate în satul Coada Malului. Pentru îmbunătăţirea capacităţii de transport s-a separat refularea pompelor, astfel încât două pompe vor alimenta rezervorul de 400 mc, iar celelalte două vor alimenta cele două rezervoare de 200 mc fiecare, construite în 2011.
Peste 1.600 de gospodării, 28 de agenţi economici şi patru instituţii publice din localitate vor  beneficia de această investiţie.
Valoarea investiţiei a fost de 530.000 lei, iar lucrarea a finanţarea a fost asigurată printr-un parteneriat între Consiliul Judeţean şi comuna Măgurele.

sursa:jurnalulph.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *