10.20.2014

Lupii batura plaiesii. Petrolul - Ceahlaul 2-0

Lupii galbeni au câştigat aseară (scor 2-0) partidă cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
Petroliştii nu au vrut să se împiedice de plăieşi, mai ales Steaua şi CFR Cluj luase avans în clasament.
Înaintea primului fluier al arbitrului Istvan Kovacs a fost ţinut un moment de reculegere în memoria fostului arbitru Mircea Nesu, tatăl fotbalistului Mihaita Nesu, decedat duminică noapte la Spitalul Judeţean Oradea.

Gazdele au început în forţă meciul, în minutul 10 Astafei a preluat perfect o minge în careu dar Achim a deviat mingea în corner.
După un minut Geraldo a reluat cu capul, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.
Pe un fond de dominare clară, a venit şi golul... în minutul 24 Gerarldo Alves a marcat, cu o lovitură de cap, după un corner executat de Teixeira.
Putea fi 2-0 la pauză, pentru amfitrioni, dar rând pe rând Tamuz, Astafei şi Pablo De Lucas au ratat ţinta.
Primul care a început seria ocaziilor de a majora diferenţa pe tabelă a fost Tamuz, Tot a driblat ca în curtea şcolii fundaşii nemţeni, dar şutul acestuia a fost deviat în corner (minutul 28), apoi 
Astafei a trimis pe lângă poartă, după o pasă a lui Tamuz (minutul 38), ultima ocazie i-a aprtinut lui De Lucas, spaniolul a şutat milimetric pe lângă poartă, din 16 metri (minutul 45).

După pauză, oaspeţii au prins tupeu, însă prima ocazie a reprizei secunde a aparţinut " găzarilor ", în minutul 47 Satli, nu a reuşit să finalizeze, din 6 metri, fiind blocat de Dumitraş, .

Apoi în decursul a 4 minute, nemţenii au avut 3 ocazii, prima venind în minutul 52 Ştefănescu a a prins un şut puternic de la 30 de metri Pecanha a reţinut, a doua ocazie i-a aparţinut lui  
Popadiuc, şut de la 10 metri, Pechana a avut o intervenţie uluitoare (minutul 56), ultima oportunitate aparţinându-i lui Marc (atacantul oaspeţilor nu a ajuns la o centrare care a trecut 
agonizant prin faţa porţii (minutul 58).
Prahovenii şi-au revenit din " şoc " în minutul 76, Filip a şutat puţin peste poartă, apoi în minutul 78 Tamuz a reluat către poartă, dar Calancea a respins, iar Satli din 16 metri a tras în plasa laterală.
În minutul 87 Toto Tamuz a adus liniştea, după ce a marcat pentru 2-0, isrealianul a driblat doi fundaşi adverşi şi a înscris lejer pe lângă Calancea.

Scor final Petrolul - Ceahlăul 2-0 şi "lupii " rămân pe podium, ocuapnd locul 3, după Steaua şi CFR Cluj.
Lunea viitoare Petrolul va juca la Giurgiu, împotriva echipei gazdă Astra.

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Gerson, Satli - De Lucas, Filip - Priso (Albin 46), Astafei (Nepomuceno 81), Teixeira - Tamuz (Ipsa 90+1).
Antrenor: Gheorghe Multescu 

Ceahlăul: Calancea – Dumitraş, Marc, Ichim, Slavickas – Gheorghiu (Popadiuc 46), Tăbăcariu (Andrei Pavel 77) – Onciu, Ştefănescu, Chitoşcă (Margină 71) – Cârjan.
Antrenor: Florin Marin

Arbitru: Istvan Kovacs
Asistenţi: Imre-Laszlo Bucşi şi Alexandru Vodă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *