10.21.2014

Lupii galbeni propun un nou Presedinte al Romaniei

foto:phon.ro


Aseară în timpul reprizei a două a meciului  dintre Petrolul şi Ceahlăul Piatră Neamţ ( scor 2-0 ) suporterii  petrolişti şi-au adus aminte că suntem în campanie electorală …şi au adus în plin plan un nou nume de candidat,dintre cei 14 candidaţi care doresc saajunga la Cotroceni ,niciunul nefiind pe placul “lupilor “…
Candidatul preferat al celor peste 5000 de spectator prezenţi aseară pe “ Ilie Oana “ , este Dan Capra, patronul echipei Petrolul Ploieşti.
Mai întâi numele acestuia a fost scandat de un mic grup de suporteri ,prezentila tribună a 2 a,apoi întreg stadionul a scandat la unison “ Preşedinte,Capra,Preşedinte “…scandarea care a făcut deliciul întregii asistente şi aprimit aplauze la scenă deschisă atât de la reprezentanţii presei prezednti la meci cât şi de la cei prezentiin tribună 0.
Mai mult că fiesta să fie totală şi distracţia maximă,galerie “ lupilor “  au propus şi viitorul Prim Ministru,acesta fiind nimeni altul decât Andi Crângu ( Preşedinte FC Petrolul).

Din nefericire , candidatura la Preşedenţia României a lui Dan Capra,nu mai poate fi depusă,la sfârşitul lunii septembrie s-a incheiat perioada de depunere a dosarelor de candidatura la această funcţie.

foto si video :www.phon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *