10.22.2014

Simona Halep a facut KO pe Serena Williams . Halep - Williams 6-0 / 6-2 in Turneul Campioanelor.

    Victorie categorică a Simonei Halep în fața numărului 1 WTA
Simona Halep a obtinut o victorie magnifica in fata Serenei Williams la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2, intr-un meci din grupa rosie ce a avut o desfasurare extraordinare.
Serena Williams a avut o prestatie de nerecunoscut in fata Simonei Halep. Sportiva noastra a gestionat cu calm situatia si a oferit o lectie de tenis in fata unui adversar ce a parut mai slab ca oricand.Simona Halep isi facea fara probleme punctele, in timp ce Serena Williams se intrecea in greseli nefortate si dublu faulturi. Dupa cateva minute, raportul greselilor nefortate era deja 10-1, iar Halep a avut calea deschisa catre castigarea setului.Romanca a avut nevoie de doar 20 de minute uluitoare pentru un 6-0 in care putini ar fi crezut.
In setul secund, Serena Williams a fost ceva mai prezenta in joc, a inceput sa conteze, dar nu a reusit sa-i puna prea multe probleme Simonei Halep.Americanca a castigat primul game din meci cand Halep conduce cu 2-0, dar reprezentanta noastra a revenit si s-a desprins din nou, luand setul secund cu 6-2.
A fost cea mai importanta victorie din cariera Simonei Halep, care a luat astfel o optiune serioasa pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor.Dupa doua meciuri, Halep conduce in grupa rosie, cu doua victorii din tot atatea meciuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *