10.07.2014

Tragedie fără margini în fotbalul românesc. Rapidistul Alexandru Ioniţă a murit într-un tragic accident de maşină , în apropiere de localitatea Cornu.

foto:cancan.ro

Alexandru Valentin Ioniţă (cunoscut fanilor drept Alexandru Ioniţă III), cel mai valoros tânăr fotbalist împrumutat de Rapid Bucureşti la CS Cornu, în Liga a 4-a, a decedat aseară, într-un tragic accident rutier. Atacantul avea doar 19 ani şi era cel mai bun marcator al celor de Cornu.
Jucătorul se întorcea de la meciul cu ACS Vălenii de Munte, unde reuşise să înscrie singurul gol al echipei sale. Din primele detalii, se pare că fotbalistul ar fi vrut să evite o altă maşină şi a intrat într-un copac. Acesta era singur în maşină.
"Alexandru Ioniţă III, un fotbalist de 19 ani al giuleştenilor, a decedat luni dimineaţa într-un accident rutier. Dumnezeu să-l odihnească", a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Rapidului.
Între puştiul trecut în nefiinţă şi Alexandru Ioniţă (Alexandru Ioniţă II), atacantul care poartă tricoul Astrei Giurgiu şi care a trecut şi el pe la Rapid, este o simplă asemănare de nume.
InfoPloiestiCity trasmite sincere condoleanţe!

                                                                                  Bogdan Ciocoiu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *