11.12.2014

Weekend aniversar la Ploiești Shopping City: primul concert pop-opera dintr-un centru comercial din România


 
Ploiești Shopping City împlinește doi ani! Cu ocazia aniversării, cel mai mare centru comercial din Prahova își invită vizitatorii să sărbătorească împreună un weekend de poveste cu experiențe de neuitat alături de o premieră la nivel național: Cezar Ouatu va susține pentru prima oară în România un concert pop-opera într-un centrul comercial. Nu mai puțin de 20 de coriști și 12 instrumentiști îl vor acompania pe solistul prahovean în susținerea unui concert ce va face istorie în Romania. Mai mult, cei ce vin în Ploiești Shopping City în weekend-ul 14 - 16 noiembrie vor avea parte de o petrecerea aniversară memorabilă cu mii de vouchere de cumpărături, tombole, șampanie, dulciuri, baloane colorate, sesiuni de beauty, dans și muzica.
Cezar Ouatu susține la Ploiești Shopping City primul concert pop-opera dintr-un centru comercial din România  
Pentru că ocaziile speciale merită sărbătorite cu fast, Ploiești Shopping City își va răsfăța clienții cu un moment de amploare. Cunoscutul cântăreț Cezar Ouatu va fi solistul unui eveniment unic în România: primul concert pop-opera dintr-un centru comercial din țară. Pe 15 noiembrie, începând cu ora 19:00, artistul va interpreta melodii de pe albumul ”The Voice of Love” și va fi acompaniat de 20 de coriști, 12 instrumentiști din POP SYMPHONY ORCHESTRA & CORALA DANIELESCU și de către dirijorii Andrei Tudor și Valentin Gruescu.
Mii de premii, tombole, sesiuni de beauty și multe surprize memorabile la petrecerea aniversară Ploiești Shopping City
Momentele speciale se vor ține lanț în weekendul aniversar la Ploiești Shopping City! Pe 15 noiembrie, vizitatorii și vor fi invitați la petrecere și vor fi întampinați cu șampanie, dulciuri, muzică, dans și baloane colorate. Vineri, sambata si duminica, 14-16 noiembrie, la tombola aniversară, un voucher cadou în valoare de 30 de lei le va fi acordat automat  tuturor celor care fac cumpărături de minimum 200 de lei. Voucherele vor putea fi folosite în cele peste 40 de magazine partenere. Mai mult, doamnele și domnișoarele vor avea parte de clipe și tratamente deosebite la ședințe de make-up și styling din cadrul Ploiești Shopping City.

În plus, toți cei care au colaborat de-a lungul anului cu Ploiești Shopping City vor fi invitați pentru a susține show-uri tematice cu muzică, dans, sport și sesiuni de beauty. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *