12.23.2014

Un nou "soc" la Petrolul. FC Petrolul Ploiesti a fost finantata ilegal in perioada 2009-2012

foto:stiridinsport.ro
Conform colegilor de la sportonlineph.ro , Primăria Municipiului Ploieşti a dat publicităţii sumele alocate sponsorizării echipei FC Petrolul în perioada 2009-2012, când edilul oraşului era Andrei Volosevici. De menţionat ar fi faptul că gruparea ploieşteană a reuşit promovarea în Liga I în vara anului 2011, câteva luni mai târziu revenind pe noul stadion „Ilie Oană", finalizat din bani publici şi care a costat aproximativ 20 de milioane de euro. FC Petrolul a încasat în toată această perioadă (septembrie 2009 – mai 2012), din partea Primăriei şi a Consiliului Local, 17.850.672 lei vechi, echivalentul a 4 milioane euro.
Recent, Serviciul de Gospodărire Urbană (SGU), administratorul stadionului, din cadrul Primăriei Ploieşti, şi ANAF au dat în judecată FC Petrolul pentru datorii. SGU a solicitat chiar intrarea în insolvenţă a SC FC Petrolul SA, prin procedura deschisă la Tribunalul Prahova. Clubul ploieştean are în acest moment o datorie de 250.000 de euro către Primăria Ploieşti, rezultată din neplata chiriei pentru stadion şi a facturilor pentru utilităţi.

Primarul Badescu a declarat ca respectivele plati ilegale (din mandatul trecut) au fost recuperate aproape in integralitate.
Reamintim ca in perioada 2008-2012 Ploiestiul a fost condus de catre actualul senator PMP Andrei Volosevici.

sursa:sportonlineph.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *