2.01.2015

Revansa in derby .CSU ASESOFT - Steaua 85 - 80 .



Sâmbătă seară CSU Asesoft Ploieşti a învins Steaua, după un meci frumos şi plin de suspans, landu-şi revanşa după înfrângerea din tur de la Bucureşti.
Meciul din Sala “Olimpia “a început cu ploieştenii în atac, Szijarto și Runkauskas, au marcat de la limita de 3 puncte spatele ducând scorul la 17-12 (în minutul 6).
Apoi Burlacu, Lee și Cooper au marcat pe bandă rulantă, ducând scorul după primul sfert la 27-21 pentru gazde.
În sfertul 2, oaspeţii au echilibrat dispută, Barac și Paul au adus puncte importante ros-albastrilor, reuşind să egaleze pe tabelă, în minutul 17, (scor 35-35).
Campionii au dominat sfârşitul sfertului, Runkauskas i-a păsat perfect lui Cooper, iar Levente Szjarto a reuşit un coş “marca NBA “, de la jumătatea terenului, chiar în ultima secundă.
Ploieştenii au început tare şi după pauză, Burlacu, Pelekanos și Flowers au marcat de la linia de 3 puncte, aducând campionilor un avans de 11 puncte, în minutul 26, scor 60-49.
Oaspeţii s-au trezit din pumni spre sfârşitul sfertului 3, Everrett a reuşit o “triplă “iar Drăgușin a adus speranţe bucureştenilor.
Ultimul sfert a fost plin de suspans, campionii “tremurând “până la final.
Fără Runkauskas (retras pe bancă pentru 4 faulturi) şi cu Szjarto, eliminat pentru un fault “invizibil “, ploieştenii au jucat pragmatic.
Flowers a încercat să facă diferenţa, dar oaspeţii s-au apropiat la 3 puncte (scor 74-71), apoi Amis a adus egalitatea pe tabelă (scor 75-75), în ultimele 2 minute...
Steaua a reuşit să preia conducerea, prin Ikonic, după ce Runkauskas a ratat o liberă.
În ultimul minut, şansa a revenit campionilor, Runkauskas a marcat 7 puncte, Everett a răspuns cu 2 puncte, Pelekanos a marcat de la libere, iar Barac a ratat o aruncare de la 3 puncte.

Scor final 85-80 pentru CSU Asesoft, o victorie muncită dar meritată.
Cu acest success ploieştenii urcă pe prima poziţie în clasament şi au un moral bun înaintea meciului de miercuri, de la Kuban, din TOP 32 EuroCup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *