3.05.2015

CSU PLOIEȘTI – SCM U CRAIOVA 83-67 (40-38)

    A doua victorie, consecutivă. CSU Ploiești – SCM U Craiova 83-67 (40-38)
Campionii au reintrat în seria invincibilităţii în campionat, acum când sezonul regulat se apropie de sfârşit.
Aseară, în sala "Olimpia " , CSU Asesoft a câştigat al doilea meci consecutiv, după ce a învins SCM U Craiova, într-o partidă în care oaspeții au fost foarte ambiţioşi, încercând să prindă în ultimul moment un loc în play-off-ul Ligii Naţionale.
Fără antrenorul Vladimir Arnautovic, Dado fiind nevoit să plece pentru câteva zile acasă, având de rezolvat unele probleme de familie, dar cu „secundul" Saşa Ocokoljic pe bancă, campionii au dominat clar meciul în primele două sferturi.
Runkauskas Avramov, Pelekanos și Zigeranovic, marcat rând pe rând, pentru gazde, oaspeţii contând pe mâna lui Bozovic, care a înscris foarte mult de la linia de 3 puncte.
Oltenii au revenit spectaculos pe finalul sfertului doi, apropiindu-se la doar două puncte (scor la pauză 40-38 pentru Asesoft).
"Vizitatorii "au început tare după pauză, Bozovic, Boltic și Bosnjak au marcat primele puncte ale sfertului 3, ducând scorul la 42-46 şi l-au obligat pe Ocokoljic să ceară time-out.
După timpul de odihnă, Ştefan Pot a înscris coșuri de la semidistanță, răsturnând balanţa în favoarea ploieştenilor (scor 58-50), la intrarea în decisive.
În ultimul sfert, campionii au dat dovadă de experiență, încheind meciul cu mult calm.
. Scor final 83-67 pentru CSU Asesoft Ploiești, iar campionii se gândesc cu optimism la cea de a 3 a victorie consecutivă, duminică, se vor deplasa la Piteşti, pentru a juca împotriva echipei locale, BCM U.
CSU Ploiești: Pot, Runkauskas, Flowers, Pelekanos, Zigeranovic
SCM U Craiova: Boltic, Bosnjak, Bureau, Bozovic, Marojevic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *