3.05.2015

Iulian Badescu a facut prima declaratie,dupa ce a fost arestat pentru 30 zile.

Iulian Bădescu, primarul din Ploieşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită și abuz în serviciu. Decizia a fost luată, miercuri, de magistraţii Tribunalului Prahova, după ce, marţi, Bădescu a fost reţinut de procurorii DNA.

Primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, reținut de procurorii DNA pentru luare de mită și abuz în serviciu, a fost dus, miercuri, cu ambulanța la sediul Tribunalului Prahova, unde s-a judecat cererea procurorilor privind arestarea preventivă a acestuia.
După aflarea deciziei judecătorilor, Bădescu a declarat că ''este incredibil ceea ce se întâmplă''.
''Nu există nicio altă probă. Este o justiție sovietică. Nu înțeleg de ce în România se întâmplă aceste lucruri'', a spus Bădescu.
El a arătat că funcția de primar este considerată în prezent ''un pericol public''. ''Eu ca primar sunt considerat pericol public. Funcția de primar este considerată acum pericol public'', a menționat edilul.
De asemenea, el susține că ''probabil'' procurorii se așteaptă ca prin exercitarea acestei presiuni, el să dea declarații cu privire la alte persoane. ''Este incredibil. Nu-mi explic cum se întâmplă așa ceva, probabil că domnii procurori pun presiune și se așteaptă de la mine să spun ceva despre cineva. Nu vor primi așa ceva'', a adăugat Bădescu.
sursa:ph-online.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *