3.03.2015

"Soc" la Primaria Ploiesti .Primarul Ploiestiului , dus la DNA ,in urma percheziţilor în cazul clubului Petrolul

Primarul din Ploiești, Iulian Bădescu, a fost adus marți la sediul DNA, unde va fi audiat de procurorii anticorupție într-un dosar privind premierea echipei FC Petrolul din bugetul local. Secretarul Primăriei Ploiești, Ioana Iacob, și jurista Iulia Alexandru au fost aduse marți la sediul DNA Ploiești unde vor fi audiate în dosarul privind premierea echipei FC Petrolul Ploiești din bugetul local.

Anchetatorii au efectuat percheziții la locuința acestuia, dar și la sediul Primăriei Ploiești, aceștia căutând documente care au legătură cu FC Petrolul și cu Asociația ''Lupii Galbeni''.
Surse din Primăria Ploiești au declarat, pentru AGERPRES, că Iulia Alexandru este cea care a semnat din partea Biroului Juridic, HCL prin care se aproba premierea cu suma de 3 milioane de euro din bugetul local a echipei FC Petrolul.
La intrarea în sediul DNA, Ioana Iacob a declarat că din punctul său de vedere ''totul este legal'' în ceea ce privește documentele vizate în acest dosar.
 Mai mult, Iulian Bădescu a postat pe pagina sa o scurtă clarificare privind cercetările DNA:
”În această dimineață, am fost contactat de magistrații din cadrul DNA - Serviciul teritorial Ploiești pentru a clarifica unele aspecte legate de finanțarea clubului de fotbal Petrolul Ploiești. Dupa cum se știe, Primăria Ploiești a premiat performanța realizată de Asociația "Lupii Galbeni" în temeiul unei hotărâri a Consiliului Local al municipiului. Îmi exprim convingerea că toate problemele care țin de relația contractuală dintre administrația publica locală și clubul de fotbal vor fi lămurite în cel mai scurt timp posibil, astfel încât activitatea celor două instituții să se desfășoare în cele mai bune condiții”,  se arată pe pagina sa de facebook. 
Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că perchezițiile vizează biroul primarului Iulian Bădescu, dar și locuința acestuia din municipiul Ploiești.
Potrivit acelorași surse, acuzațiile din acest dosar sunt legate de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită.
sursa:  REALITATEA.NET:

N.R.Stire in curs de actualizare ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *