3.27.2015

TÂNĂRUL ARTIST PLOIEŞTEAN FREDDY, REVINE CU UN NOU SINGLE -” PARCĂ TE ŞTIU”

După succesul înregistrat în vara anului trecut, cu single-ul „Princesa”, Freddy revine în prim plan cu o nouă piesă intitulată” Parcă te ştiu”, de data aceasta, abordând o manieră muzicală maiproaspătă, mai modernă, în ton cu primăvara ce tocmai a început.
 Binecunoscut pentru carisma sa şi pentru eleganţa abordată permanent, Freddy este totodată cunoscut şi datorită concertelor sale, care electrizează in special publicul feminin doritor de distracţie şi de frumos.
 În timpul liber, Freddy este un neobosit explorator al cluburilor mondene din ţară, în special din Bucureşti şi al excursiilor în străinătate, Dubai-ul fiind o destinaţie foarte îndrăgită de către artist.
Piesa ” Parcă te ştiu”, este o creaţie a casei de producţie BEAT Records din Ploieşti, care se ocupă deasemenea şi de managementul artistic al lui Freddy.
După numai un an de activitate, BEAT Records se bucură de succes datorită producţiilor de calitate, semnând deja contracte de parteneriat cu case de discuri de renume din ţară şi din străinătate.
Împreuna cu Freddy, la această piesă, a contribuit şi Nelida, o tânără artistă talentată şi senzuală,care este reprezentată tot de către casa de producţie muzicală BEAT Records şi care, la rândul ei, se pregăteşte pentru lansarea unui single în primăvara acestui an.


Piesa poate fi ascultata aici : https://youtu.be/rihNOOlvclY

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *