3.27.2015

Ziua caricaturilor de 1 aprilie la Ploiești Shopping City

1 aprilie vine cu surprize amuzante pentru vizitatorii Ploiești Shopping City. De Ziua Păcălelilor, toți cei care vor trece pragul centrului comercial vor primi câte o caricatură realizată de către artistul Dinulescu Alexandru. În plus, în perioada 27 martie și 19 aprilie copiii sunt așteptați la Fabrica de Ciocolată, iar pe 29 martie sunt invitați la cea de-a doua ediție a Vânătorii de ouă.

Surprize inedite de 1 aprilie pentru vizitatorii Ploiești Shopping City

Pe 1 aprilie, toți cei care vor vizita cel mai mare centru comercial din Prahova vor primi câte o amintire haioasă:
o caricatură realizată de către artistul Dinulescu Alexandru. Astfel, de Ziua Păcălelilor, între orele 14:00 și 20:00, clienții Ploiești Shopping City vor avea ocazia să zâmbească și să primească un portret hazliu gratuit.

Momente speciale pentru micile ajutoare ale Iepurașului de Paște

În perioada 27 martie și 19 aprilie, cei mici sunt așteptați la Fabrica de Ciocolată, unde vor împacheta bomboane, vor decora brioșe și prăjiturele, vor colora felicitări specifice sărbătorii de Paște și vor construi castele din jucării Lego. Totodată, Iepurașul de Paște va fi prezent și va face poze cu toți cei care vor participa la atelierele creative. La finalul activităților, câte o diplomă de participare va fi oferită fiecărui mic asistent, care a ajutat la pregătirile de Paște din centrul comercial. Fabrica de Ciocolată este deschisă de luni până vineri, între orele 14:00 și 20:00 și în weekend în intervalul orar 11:00 și 21:00.

Pe 29 aprilie, de la ora 14:00, în zona de food court a centrului comercial va avea loc cea de-a doua ediție a Vânătorii de ouă. Pe lângă distracția garantată, copiii prezenți vor primi urechi de iepuraș și coșulețe pentru a se avânta în marea vânătoare a ouălor de ciocolată. La finalul traseului, cei mici vor primi o diplomă de participare și vor păstra toate ”comorile de ciocolată” găsite. În plus, efortul tuturor participanților va fi recompensat cu un spectacol susținut de Palatul Copiilor Ploiești, începând cu ora 17:30.

Tombola cu premii continuă la Ploiești Shopping City


Până pe 19 aprilie, pasionații de shopping sunt invitați să participe la tombola cu peste 1000 de premii. Astfel, cei care fac dovada achiziționării de produse de cel puțin 200 de lei și prezintă bonul fiscal la biroul de informații al centrului comercial pot primi un premiu-surpriză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *