marți, 7 aprilie 2015

Campionii de la CSU Asesoft Ploiesti s-au intrecut in arta gatitului la BaschetChef
În duminica de Florii, baschetbaliştii CSU Asesoft Ploiesti alături de 3 fani norocoşi au oferit un adevărat spectacol gastronomic celor prezinţi în Ploieşti Shopping City. Jucătorii campionei României la baschet masculin s-au întrecut în arta gătitului, într-un cooking show contracronometru: Baschetchef. Aceştia au uitat de slam dunk-uri şi coşuri de 3 puncte şi au demonstrat că sunt campioni nu doar pe terenul de baschet, ci şi în bucătărie.
Echipa din a cărei componenţă au făcut parte şi Levente Szijarto, Vlad Negoiţescu şi Vlad Dogaru a fost desemnată marea câştigătoare, după ce jucătorii au preparat un delicios file de peşte Dorada ‘Morarului’ cu andive trase în tigaie şi salata baby spanac cu somon fume. Însă, şi celelalte două echipe s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.
Ştefan Pot, Ivan Zigeranovic şi Sasa Ocokoljic au impresionat publicul cu cotlete de miel în crustă mediteraneană, cartofi cu rozmarin, salată rucola şi roşii cherry, în timp ce Chris Cooper, Adrian Movileanu şi Andrei Ene au gătit pită Sandwich de miel şi salată grecească. Meniurile preparate cu mare grijă de cei mai buni baschetbalişti din ţară au fost jurizate de bucătarul-şef Florin Bălan şi de un fan din public,  venit în număr foarte mare în Ploieşti Shopping City să îşi sustină favoriţii. La final, fanii au putut degusta preparatele bucătarilor vedetă şi s-au pozat cu campionii de la Asesoft.
Pe lângă distracţie şi o explozie de gusturi, cei prezenţi în acest weekend în Ploieşti Shopping City au avut parte şi de o adevarată sesiune de shopping, cu promoţii şi oferte, în cadrul Easter Sale Weekend. Cei care au intrat în febra cumpărăturilor de Paşte au putut alege dintre cele peste 100 de magazine găzduite de centru comercial, branduri autohtone şi internaţionale, o parte dintre acestea găsindu-se în exclusivitate în Prahova în Ploieşti Shopping City.