4.09.2015

Ciocoiu Bogdan, şi Dima Sebastian sunt singurii arbitri din Ploieşti care au promovat după concursul organizat de către Comisia Judeţeană a Arbitrilor


Ciocoiu Bogdan, şi Dima Sebastian sunt singurii arbitri din Ploieşti care au promovat după concursul organizat de către Comisia Judeţeană a Arbitrilor:” Dr. Emil Vlaiculescu” Prahova la Liga a IV-a. Este de remarcat că Ciocoiu Bogdan a fost cel mai bun arbitru din judeţ la testarea teoretică, având nota 9,05, doar încă 3 concureti luând nota peste 7, care era pragul minim!

Elev al C.T. “Toma N. Socolescu” din Ploieşti, Ciocoiu Bogdan a devenit arbitru în 2014, iar până în prezent a condus 45 de jocuri. Este pasionat de handbal, I.T, şi fete frumoase.

Vizavi de reuşita sa, dar şi de alte aspecte din cariera sa de arbitru, Bogdan Ciocoiu ne-a acordat ( in exclusivitate ) un interviu:


INFOPLOIESTICITY : Felicitări în primul rând şi ce înseamnă pentru tine această promovare? 


BOGDAN CIOCOIU :
 Vă mulţumesc! Pot să vă spun că a fost rodul unei munci îndelungate, dar pe care am reuşit să o duc la bun sfârşit. A fost doar primul pas spre promovarea în Elit!

INFOPLOIESTICITY : Ce ne poţi spune despre concursul de promovare? 


BOGDAN CIOCOIU :
A fost unul foarte dificil, în condiţiile în care au fost 18 concurenţi şi doar 8 locuri disponibile, care nu s-au ocupat complet, pe o vreme nefavorabilă, ploaie şi vânt!

INFOPLOIESTICITY :Poţi să ne povesteşti o întâmplare amuzantă de la jocurile oficiate de-a lungul timpului?


BOGDAN CIOCOIU :
- La un meci de juniori, ieşim din vestiare, merg până la linia de poartă şi realizez că am uitat mingia în vestiar.


INFOPLOIESTICITY : Cine  te-a influenţat, te-a ajutat în această reuşită?


BOGDAN CIOCOIU :
În primul rând trebuie să le mulţumesc dl. Valentin Dumitru, dl. Ionuţ Borcan, dl. Iulian Giuran şi fostei mele prietene Victoria.

 Domnul arbitru  Istvan Kovacs spunea într-un interviu:”. Cei care sunt la început de drum să nu uite ca arbitrajul nu este obligatoriu, iar cei care îl practică trebuie să ştie că fără sacrificii, pregătire continuă (fizică, teoretică, mentală) nu pot face performanţă. Nu poţi să ajungi sus de pe o zi pe alta, deci trebuie să aibă răbdare.”, acest lucru mă motivează foarte mult!

INFOPLOIESTICITY :La finalul discuţiei noastre, ai vrea să mai adaugi ceva?


BOGDAN CIOCOIU :

 Vă doresc să aveţi parte numai de bucurii şi succese!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *