4.14.2015

"Lupii galbeni "a 4a infrangere (consecutiva ) " acasa ". PETROLUL - VIITORUL 1-2

Blestemul celor 15 minute / Petrolul - Viitorul 1-2
Ce poate fi mai dureros pentru un suporter petrolist decât să își vadă echipa cum pierde pe teren propriu. Așa s-a întâmplat și în partida de aseară, pe stadionul Ilie Oană, în fața a 3500 de spectatori, Petrolul a pierdut pentru a patra oară consecutiv, beneficiara celor trei puncte puse în joc fiind trupa lui Gică Hagi După un scenariu parcă tras la indigo, "lupii galbeni "au început în forță, având două bune șanse de a deschide scorul, Tamuz în secunda 3 și Pastorini în minutul 6 . Oaspeţii au dat imediat replica,șutul lui Daminuță lovește transversala lui Pecanha. Ca un făcut, sau nu,la fel ca în precedentele partide de pe teren propriu, la prima fază fixă și tot în primele 15 minute, Petrolul încasează gol.O lovitură de colț, bine executată, Mitrea scapă din marcajul lui Filip și trimite balonul cu capul la rădăcina barei, făcând inoportună intervenția lui Pecanha. Petrolul iese și mai mult joc,dar a avut ghinion cu 10 minute inainte de pauza cand sutul din careu a lui Alcenat a lovit bara din dreapta lui Albuț, mingea revenind în teren intr-o zonă în care niciun petrolist nu se afla.
După pauză, Rednic face prima modificare, îl lasă la vestiare pe Nepomuceno și-l introduce pe Astafei . Petrolul continuă să domine partida,dar de fiecare dată atacurile se opresc la limita careului mare.Minutul 56 aduce o bună șansă pentru Alcenat, bine deschis în careu, a fost blocat în momentul șutului  de unul dintre fundașii celor de la Viitorul, Nedelcu suferind o întindere în urma acestei intervenții. Rednic mută din nou, tot ofensiv, iese Rok Kronaveter și intră Mohamed Tchite, dar ce înscriu sunt tinerii Viitorului care au făcut șah-mat apărarea Petrolului la un contraatac pe partea stângă, Manea mărind avantajul oaspeţilor. Tehnicianul Petrolului, face și ultima schimbare permisă de regulament, iese Pablo de Lucas, care este de necunoscut după accidentare, în locul lui intrând Vasilache, mutare inspirată ce avea să aducă și golul mult așteptat, dar din păcate, foarte târziu(89).Paradoxal,sau nu, Petrolul pierde cea de a patra partidă pe teren propriu, în timp ce, același Petrolul, rămâne neînvinsă în confruntările din deplasare. 
Petrolul Ploieşti – FC Viitorul Voluntari 1-2 (0-1)
Stadion : Ilie Oană
Spectatori :3500
Marcatori: Vasilache (89) / Mitrea (11), Manea (68)
Petrolul: Pecanha – Alcenat, Filip, Ipsa, Peteleu – De Lucas (77 Vasilache), Marinescu – Nepomuceno (46 Astafei), Kronaveter (57 Tchite), Pastorini – Tamuz. 
Viitorul: Albuţ - Manea, Mamele, Ţîru, Mitrea – Tănase, Daminuţă (37 Nedelcu, 59 Pană), Marin – Nicoliţă, Henrique (21 Bonilla), Benzar.
Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti) – Mircea Grigoriu (Bucureşti), Vlad Bârleanu (Bucureşti).
foto:Cristi Stavri

sursa:sportnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *