4.07.2015

Pe cine mai bat "lupii ",acasa ? Petrolul la a 3 a infrangere,consecutiva .Petrolul-Pandurii Tg.Jiu 0-1

A 3 a înfrângere consecutivă, acasă. Petrolul - Pandurii 0-1
Luni seară pe  o vreme de toamnă  , Petrolul a pierdut al 3 lea meci consecutiv pe teren propriu în acest campionat, în faţa echipei Pandurii Tg. Jiu, cu scorul de 1-0.
În prezenţa a aproximativ 3000 de spectatori, "lupii galbeni " au jucat slab, "şocul insolvenţei " apăsând din ce în ce mai tare.
Pe stadionul " Ilie Oana " " găzarii " nu au putut mai mult, iar gorjenii au reuşit să plece cu cele 3 puncte, aceste puncte pot fi vitale pentru supravieţuirea în prima ligă.
Meciul a început echilibrat, însă prima ocazie a aparţinut " amfitrionilor ", în minutul 1 Filip a şutat puternic de la distanţă, însă Gliwa a reţinut " balonul ".
Oaspeţii au echilibrat balanţa ocaziilor, în minutul 5, Răduţ a intrat în careu, dar a şutat total aiurea, pe lângă poartă.
Ocazia lui Radut, a anunţat " bomba" din minutul 14.
Oltenii au deschis scorul după în primul sfert de oră, după o lovitură liberă mingea a ajuns la Mihai Roman, acesta a centrat perfect în careu, iar Momcilovici a înscris din cădere (minutul 14).
" Lupii " puteau primi şi al doilea gol, după ce şutul (deviat) a lui Nicoară a trecut milimetric peste transversală, mingea căzând pe plasă (minutul 19).
Ploieştenii s-au trezit pentru 3 minute la viaţă, Tchite în minutul 21 şi Astafei (minutul 24) l-au evidenţiat pe Gliwa, belgianul printr-un şut anemic din interiorul careului, iar Victoras Astafei după un şut de la distanţă, portarul gorjenilor reţinând mingea de fiecare dată.
Ultima fază mai importantă a primei reprize a aparţinut tot gazdelor, " căpitanul " Geraldo a trimis milimetric cu capul, pe lângă poartă, din câţiva metri (minutul 28).
Scor la pauză Petrolul - Pandurii 0-1, iar " lupii " au intrat la cabine, sub un cor de fluierături din partea spectatorilor.
La două minute de la reluare, Răduţ putea aduce liniştea totală pe " Ilie Oana " însă Geraldo l-a blocat formidabil (minutul 47).
Tot Pandurii...?
În minutul 55, Mihai Roman a scăpat singur spre poarta prahovenilor, însă a fost prins în ofsaid (o decizie controversată).
Ce faci Teixeira?!?
În minutul 61, Filipe Teixera îşi pune singur " cenuşă-n cap " după ce vede cartonaşul galben, pentru că a executat o lovitură liberă, fără a aştepta fluierul arbitrului.
Va lipsi cu FCSB, acest lucru aducându-le aminte suporterilor " lupilor galbeni " că portughezul s-a întâlnit cu Gigi Becali într-un Mall bucureştean, Filipe fiind fluierat (şi) la schimbarea cu Pastorini din minutul 76.
Coman putea să restabilească egalitatea, însă a reluat total aiurea, din câţiva metri (minutul 62).
În condiţiile date, gorjenii au realizat că pot mai mult şi puteau majora scorul, însă Filip (cel mai bun jucător al Petrolului în meciul de aseară) a reuşit să-l blocheze, în extremism pe Mihai Roman (minutul 65).
Şi" Geri " va sta cu FCSB.
Pentru al doilea meci consecutiv, Geraldo nu va fi pe teren împotriva FCSB, după ce a văzut cartonaşul galben, la un fault dur asupra lui Mrzljak (minutul 67).
Finalul partidei a aparţinut " petroliştilor ", Tamuz a reluat cu capul, pe lângă poartă (în minutul 75) şi Kronaveter (în minutul 79) şut puternic (din voleu), mingea fiind respinsă, de la vinclu, în corner de Gliwa.
Scor final 0-1, iar "lupii galbeni " sunt la cea de a 3 a înfrângere consecutivă " acasă " din actuala stagiune, după ce au pierdut cu CSU Craiova (1-2) respectiv CSMS Iaşi (0-2).
După meci, " galben -albastrii " s-au îndreptat spre galerie, însă aceştia au fost primiţi cu scandarea " Ruşine să vă fie ", scandare preluată apoi de tot stadionul.
Acest insucces o menţine pe Petrolul pe locul 3, însă jocul prestat de echipă nu-i asigură podiumul la finalul sezonului, mai mult "găzarii " având următoarele două meciuri foarte grele, în deplasare cu FCSB şi acasă cu Viitorul Constantă, cu atât mai mult, în meciul de joi, de la Bucureşti vor lipsi: Geraldo, Teixeira şi Astafei.
Degeaba statistică arată 16 şuturi la poartă în favoarea ploieştenilor, dacă aceştia nu au putut să-şi revină după înfrângerea drastică din semifinalele Cupei şi au doar două victorii în retur, cu FC Braşov (acasă) şi în deplasare cu CFR Cluj, succese încheiate cu acelaşi scor (1-0).
Petrolul - Pandurii 0-1 (Momcilovic 14)
Petrolul: Pecanha - Peteleu, Filip, Satli, Fanchone - Astafei (Coman 39), de Lucas, Marinescu (Kronaveter 56), Teixeira (Pastorini 76) - Tchite, Tamuz
Pandurii: Gliwa - Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic - Mrzljak (Piţian 84), Elton - Răduţ, Nistor, Nicoară (Buleică 63) - Roman (Matulevicius 72)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *