5.20.2015

Concursul Național de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US-Ploiesti ” – ediția a X-a (video )


foto:CCS Ploiesti

Primăvara se îndreaptă să treacă pragul verii cu alai de flori și cireșe la urechi. 
În campusul Universității Petrol – Gaze din Ploiești, cursurile din amfiteatre, seminarele și lucrările de laborator se pregătesc cu forfota specifică tinereții să predea ștafeta sesiunii de examene.
          Dar până atunci, într-un ultim răgaz, pentru două zile, dansul va contamina cu energia sa întregul campus.
          Casa de Cultură a Studenților Ploiești, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești și organizațiile studenților din U.P.G. (O.S.P.G., Liga Studenților, A.E.G.E.E., Liga Studenților Basarabeni) organizează marți, 26 mai și miercuri, 27 mai 2015, începând cu ora 18.00, Concursul Național de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US” – ediția a X-a, concurs cu tradiție, ce reunește în fiecare an cele mai valoroase formații de dans din țară.
          Continuând formula inaugurată la ediția din anul 2014, ca urmare a propunerilor venite din partea formațiilor participante la edițiile trecute, și în acest an concursul se va desfășura incluzând 10 genuri de dans: clasic, modern, contemporan, caracter/etno stilizat, show-dance/fantezie coregrafică, jazz-dance/music-hall, dans sportiv, street dance, dans comic și open.
          S-au înscris în concurs formații de la Casele de Cultură ale Studenților din Cluj Napoca, Timișoara, Alba Iulia, Sibiu, Ploiești și Kraljevo (Serbia).
          Organizatorii își propun susținerea și promovarea tinerelor talente, menținerea și dezvoltarea interesului tinerilor pentru arta dansului, ca formă de comunicare, asigurându-le un cadru cultural-artistic de exprimare stimulativ.
          Ca de fiecare dată, în cele două zile de concurs, pe scenă se vor spune, pe muzică, povești în pași de dans și se vor transmite mesaje către spectatori.

          Vă invităm să participați alături de noi la acest eveniment și să împărtășiți din emoțiile tinerilor concurenți care își vor evidenția talentul, calitățile artistice și spiritul creator pe scena sălii de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Ploiești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *