5.20.2015

CSU PLOIESTI LA UN MECI DE UN NOU TITLU DE CAMPIOANA ! CSU Ploiesti -BC Mures 81-67 (2-0 la general ) (foto + video )

CSU Ploieşti a continuat marşul spre cel de al 11 lea titlu şi după al doilea meci din finală, împotriva celor de la BC Mureş. Campioana la zi, conduce cu scorul de 2-0 în finală şi mai are nevoie doar de o victorie să se încoroneze ca " Regina României " la baschet, pentru al patrulea an consecutiv.
Oaspeţii au început meciul 2, în forţă, Peciukas, Ivanovic şi Dykes, au dus diferenţa pe tabelă la 8 puncte (scorul la 2-10, în minutul 3, apoi s-au desprins la 10 puncte (în minutul 7) şi au încheiat primul sfert în avantaj (scor 18-21).
Sfertul 2 a debutat cu reuşitele lui Pelekanos şi Runkauskas, cei doi au marcat de la distanţă, după aceea până la sfârşitul sfertului, Flowers şi Zigeranovic, au făcut legea pe teren, mureşenii fiind salvaţi de la un scor fluviu de Adamovic şi Barro, cei doi reuşind să reducă din diferenţă, "alb-albastrii " intrând la pauză, cu o diferenţă de 4 puncte (scor 45-41).
După pauză, ardelenii au reuşit un "run" de 8 puncte (scor 51-47) după primele 3 minute, aducând puţină linişte în Sala "Olimpia ".
Treziţi de public, prahovenii au forţat egalarea, Runkauskas şi Flowers au înscris din toate poziţiile, profitând şi de ratările incredibile ale adversarilor.
În decisiv, ploieştenii au intrat cu un avantaj de 7 puncte (scor 67-60) şi numai o minune le mai putea aduce victoria ardelenilor.
În sfertul 4, "amfitrionii " au jucat cu calm, Cooper, Pelekanos şi Flowers au securizat victoria, astfel campionii asigurându-şi a doua victorie în faţa celor de la BC Mureş.
Scor final 81-67 pentru CSU Ploieşti şi elevii lui Ocokoljic mai au nevoie de o singură victorie pentru a devenit (pentru a 11 a oară), campioana României.
Pe 24 şi 25 mai, seria se mută la Tg. Mureş, în cazul a două succese ale ardelenilor, partida decisivă, urmând să se dispute la Ploieşti, în data de 29 mai. Echipa care va reuşi să câştige 3 meciuri, va fi campioana sezonului 2014-2015.
Au marcat pentru CSU Ploieşti: Runkauskas 20 puncte, Flowers 18 puncte, Zigeranovic 14 puncte, Pelekanos 8 puncte, Burlacu şi Szijarto câte 7 puncte, Ştefan Pot 4 puncte, Cooper 3 puncte, în timp ce pentru BC Mureş au marcat:
Dykes respectiv Barro câte 15 puncte, Adamovic 12 puncte, Gajovic şi Peciukas câte 10 puncte, Ivanovic 5 puncte.
CSU Ploieşti este în cea de-a 12 finală consecutivă, în timp ce ardelenii îşi dispută a 2 a finală.
Finala mică a fost adjudecată de Energia Târgu Jiu, oltenii au învins Steaua CSM Bucureşti, în două meciuri cu 95-75 şi 84-76. 






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *