5.30.2015

Dado Arnautovici a plecat să antreneze în ceruri. Dumnezeu să-l odihnească pace.(video )




Iubitorii baschetului românesc  au primit o veste cutremurătoare sâmbătă dimineaţă.
 Vladimir Arnautovic (în vârstă de 43 ani), antrenorul echipei de baschet CSU Asesoft Ploieşti, a decedat sâmbătă, în jurul orei 6:00, într-o clinică din Belgrad (Serbia).
În luna februarie 2015, Dado a fost diagnosticat cu cancer la ficat, iar în această dimineaţă, a pierdut lupta cu viaţa, după o lungă suferinţă.
Decesul lui Dado a venit la 6 zile de când echipa pentru care şi-a dedicat o bună parte din viaţă, CSU Asesoft Ploieşti, a devenit pentru a 11 a oară campioană a României.
 Succesul de duminică trecută de la Tg. Mureş i-a fost dedicat lui Dado Arnautovici.
Fostul tehnician (ce greu este să vorbim la trecut) a cucerit 8 titluri de campion, 3 Cupe ale României şi o Supercupă, reuşind să atingă cu echipa ploieşteană, faza “Last 32″, din EuroCup.

Vladimir Arnautovic, s-a născut la data de 2 decembrie 1971, în oraşul Banya Luka (Serbia) a fost jucător şi antrenor al echipei de baschet masculin CSU Asesoft Ploiesti.

 În perioada 2001-2004 a fost jucător al echipei de baschet CSU Ploieşti, apoi antrenor.
În anul 2002, a fost al doilea marcator din Liga Naţională cu 624 de puncte şi 143 de coşuri de trei puncte.

Vladimir Arnautovic a debutat ca antrenor al prahovenilor în partidă cu Galatasaray, din ULEB Cup (scor 81-83). 
Dado a fost declarat de două ori "Cel mai bun antrenor din campionatul României".

" Familia CSU Asesoft deplânge trecerea în nefiinţă a părinţelului Vladimir Arnautovic şi este alături de familia îndoliată, în aceste momente teribile! Odihneşte-te în pace, Dado! Promitem că nu vă vom dezamăgi, îngerilor, Toni, Nikola, Andrei şi Dado! "

După aflarea veştii, Preşedintele executiv al echipei CSU Ploieşti (n.r. Ionuţ Georgescu) a scris pe contul său de facebook, următorul mesaj:” Îţi mulţumesc pentru tot, mare OM... Antrenor, mentor, exemplu, prieten, frate, tată... Ne vom aminti pe veci de tine şi te vom iubi pentru totdeauna! Odihneşte-te în pace, Dado... Azi, la 6 dimineaţa, te-ai dus cu Nikola, Andrei, Toni... De acum ne vom uita mai des spre cer, aşteptând să ne zâmbeşti... Fii mândru de ce ai lăsat în urmă...”.

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt aşteptaţi, sâmbătă 30 mai a.c. în faţa Sălii Sporturilor " Olimpia ".
Înmormântarea este programată, marţi 2 iunie a.c. la Belgrad.

video:ligaluiadita.ro
foto:totalbaschet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *