5.09.2015

Ipsa a adus 3 puncte "lupilor" .Petrolul-U Cluj Napoca 1-0


Sâmbătă seară în faţa a circa 5 000 de spectatori Petrolul Ploieşti a reuşit să rupă "blestemul " de pe teren propriu şi a învins pe U Cluj Napoca, cu scorul de 1-0 prin reuşita lui Ipsa, din minutul 53.
Ploieştenii au reuşit prima victorie, acasă, după 5 meciuri consecutive , "lupii " reuşind să aducă puţină bucurie în sufletul suporterilor.
Golul lui Ipsa, a venit după o gafă monumentală a lui Veselovsky, portarul oaspeţilor a ieşit hazardat la o centrare aiurea a lui Astafei, a scăpat mingea din mâini, iar Ipsa a profitat şi a înscris lejer în poarta goală.
Clujenii au adus primele emoţii, în minutul 7, Jovanovic a şutat puternic de la marginea careului mare, însă Pecanha a avut un reflex uluitor şi a respins de la firul ierbii.
Apoi, gazdele au avut mai multă posesie până la pauză, având doar două oportunităţi clare de a deschide scorul, în minutul 10 Filip a prins o torpilă de 30 de metri, Veselovsky a respins în lateral, apoi în minutul 13 Nepomuceno a şutat de la 23 de metri, tot portarul ardelenilor a respins în corner.
0-0 la pauză, după o primă repriză ştearsă, în care doar cei 30 de suporteri clujeni, au făcut atmosferă.
După pauză, acelaşi scenariu de un meci din liga a 4 a, fără ocazii clare, fără vervă, fără fotbal...
Doar golul marcat de Ipsa din minutul 53 şi ocazia lui Morar (şut din afara careului prins de Pecanha fără probleme) au mai animat atmosfera.
În rest... pase trimise la adversar, faulturi, şuturi aiurea şi suporterii petrolişti care şi-au încurajat favoriţii din când în când.
Scor final 1-0, iar Petrolul îşi menţine locul 3 în clasament.
Etapa viitoare " lupii " vor juca la Tg. Mureş şi rămâne de văzut dacă îşi vor păstra invincibilitatea în deplasare, dat fiind faptul că suporterii petrolişti vor să piardă echipa favorită, pentru a nu facilita drumul echipei FCSB spre titlu de campioană.
Petrolul – U Cluj 1-0 (0-0)
Ipsa (53)
Petrolul: Pecanha – Alcenat, Ipsa, Satli, Peteleu – Filip, Marinescu – Nepomuceno ( Vasilache), Tchite ( Kronaveter), Astafei – Tamuz ( N'Koyi). Antrenor: Valentin Sinescu
U Cluj: Veselovsky – Jovanovic, Neag ( Calcan), Munteanu, Skvorc, Bambara – Viveiros, Ceppelini, Cristocea ( Lemnaru), Mengolo ( Kovacs) – Morar. Antrenor: Adrian Falub.
Au arbitrat : Lucian Rusandu (Covasna) – Valentin Avram (Bucureşti), Iulius Timar (Bihor).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *