5.23.2015

Lupii au fost muscati de caini.PETROLUL-DINAMO 0-3.

Petrolul a pierdut la scor de neprezentare meciul cu Dinamo. Petrolul-Dinamo 0-3.
Petrolul a încheiat seria jocurilor disputate "acasă" din sezonul competiţional 2014-2015, printr-o înfrângere la scor de neprezentare în faţa echipei Dinamo Bucureşti (scor 0-3).
"Lupii " nu au reuşit să-şi bucure proprii fani cu un rezultat bun astfel despărţirea faţă de aceştia a fost una cu gust amar, după un retur catastrofal, la jocurile de pe teren propriu.
Deşi, ploieştenii au avut prima ocazie de a deschide scorul prin Nepomuceno (minutul 21-sut puţin pe lângă poartă), tot oaspeţii au deschis scorul la prima acţiune mai periculoasă, în minutul 28 Gavrilă (a şutat în vinclu, după un şut puternic de la 20 de metri).
Nici bine, nu şi-au revenit din pumni, că prahovenii au mai primit o lovitură, Elhamed a înscris pentru 0-2, israelianul a şutat din careu, lăsându-l pe Pecanha spectator (minutul 30).
Putea fi 3-0 pentru Dinamo, la pauză, însă Gavrilă a şutat milimetric pe lângă poartă (minutul 40).
La două minute de la reluare, gazdele puteau să reechilibreze meciul, însă Astafei a şutat puţin peste poartă (minutul 47).
Gavrilă putea să realizeze dubla, dar a şutat aiurea, de la 11 metri (minutul 48).
Repriza secundă a continuat pe contre, cele două echipe, au continuat seria ocaziilor de gol.
Filip, a şutat puternic de la 16 metri, dar Ipsa a respins în extremis (minutul 65), apoi Alexe a şutat pe colţul scurt, însă Pechana a avut un reflex uimitor (minutul 68).
"Amfitrionii " puteau reaprinde speranţele, Satli a şutat de la 16 metri a fost deviată de Bunoza în bară transversală (minutul 76).
Ultima ocazie a ploieştenilor de a înscrie golul de onoare i-a aparţinut lui N'Koyi, congolezul a avut o execuţie spectaculoasă, cu capul din interiorul careului, mingea a atins bara transversală (minutul 80).
În minutul 90, Gicu Grozav a semnat sentinţa, fostul jucător al "lupilor " a primit o pasă de la Marius Niculae, l-a driblat scurt pe Pechana, apoi a înscris pentru 0-3, deşi iniţial a fost faultat de portarul "petrolist ".
Scor final 0-3, o înfrângere categorică care poate duce Petrolul pe locul 6, în liga 1 şi obiectivul de a termina pe podium pare o utopie, mai ales că CFR Cluj şi-a primit cele 24 de puncte înapoi.
Petrolul Ploieşti a bifat cea de a 8 a înfrângere în sezonul actual, ultima contraperformanţă de acest fel a fost realizată în sezonul 2011-2012, atunci când "lupii " au revenit pe prima scenă, din liga a 2 a.
Petrolul va încheia sezonul în deplasare, la Concordia Chiajna (miercuri - ora 18.45), un meci în care ilfovenii vor avea nevoie de victorie, care (teoretic) le-ar asigura prezenţa şi sezonul viitor în liga 1.
Declaraţii după meci:
"Continuă situaţia de criză la Petrolul. Diferenţa a fost făcută de calitatea individuală a jucătorilor. La ora aceasta, echipa noastră reprezintă un organism policefalic fără suflet"
Valentin Sinescu, antrenor Petrolul
"Nu ştiu dacă voi mai continua la Ploieşti, n-am discutat nimic despre acest lucru cu cei din conducere. Dacă nu mai sunt bani pentru salariul meu, atunci voi pleca"
Mohamed Tchite, atacant Petrolul
"A fost un meci frumos, o partidă disputată într-o atmosferă extraordinară. Petrolul nu o să dispară, e o echipă de tradiţie. Trebuie să-mi rezolv situaţia cu Terek. Vreau să joc, la Groznîi sau în tară, nu contează"
Gheorghe Grozav, atacant Dinamo
Mircea Rednic a stat în lojă.
Înainte de meciul dintre Petrolul şi Dinamo, Mircea Rednic a declarat că nu va sta pe bancă, la meciul împotriva fostei sale echipe.
"Puriul " şi-a ţinut promisiunea şi a a stat la lojă.
Galeria "lupilor " a continuat protestul.
Aşa cum au spus liderii galeriei, suporterii de la Peluză 1, au continuat protestul şi au lăsat peluza goală.
În peluză a fost puse doar mesaje la adresa conducerii şi a jucătorilor:
"Ne-ai distrus echipa, ai mai dat un tun! Îţi urăm de bine, grijă la săpun", "Andi pleacă, Capră pleacă, conducători pătaţi, vindeţi şi plecaţi!", "Nimic nu mai jucaţi, dar zeci de mii visaţi", "Ne dorim un club curat, de aceşti conducători scăpaţi!".
Doar facţiunea Knot a fost prezentă la Peluză 2, suporterii acestei facţiuni s-au duelat verbal în multe momente cu fanii dinamovişti, însă fără incidente.
FC Petrolul Ploieşti – Dinamo Bucureşti 0-3
Gavrilă (28), Elhamed (30), Grozav (90).
FC Petrolul: Pecanha (cpt) – Alcenat, Marin, Ipsa, Fanchone (46 Peteleu) – Satli, Kronaveter – Nepomuceno, Pastorini (62 Tchite), Astafei – N'Koyi. Antrenor: Valentin Sinescu.
Dinamo: T. Marc – Fai, O. Marc, Bunoza, Filip – Grigore (cpt) – Gavrilă, Elhamed (46 Cristescu), Şerban, Alexe (69 Grozav) – Bilinski (55 Niculae). Antrenor: Mircea Rednic.
Arbitrii : Cătălin Popă (Piteşti) – Alexandru Cerei (Cluj) şi Gabriel Stroe (Piteşti).
Arbitru de rezervă: Laszlo-Bucsi Imre (Sf. Gheorghe). Adiţionali: Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) şi Dan Botescu (Bucureşti).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *