5.01.2015

'Lupii " la a 5 a infrangere conecutiva , pe " Ilie Oana ". Petrolul-Astra Giurgiu 1-2

Petrolul a continuat şi joi seară seria înfrângerilor pe „Ilie Oană", "lupii " reuşind să piardă şi faţa Astrei Giurgiu, deşi au dominat în mare partida şi au condus pe tabelă până în minutul 83.
Petroliştii au pierdut incredibil trei puncte în faţa unui adversar care nu a câştigat în din toamnă anului trecut.
Petrolul putea deschide scorul încă din prima repriză Satli (a şut de la 18 metri, mingea a fost respinsă în corner de Silviu Lung Jr. (minutul 24) respectiv Ipsa (a reluat frumos pe colţul scurt, puţin pe lângă poartă după o centrare a lui Pablo de Lucas (minutul 45+1).
Acestea fiind şi cele mai importante ocazii ale primei reprize, o repriză anostă, în care Petrolul a avut posesia, iar giurgiuvenii au încercat să joace pe contraatac.
Imediat după pauză, Satli a avut prima oportunitate de a deschide scorul, şutul său la firul ierbii, a fost prins de Silviu Lung JR. (minutul 50).
În sfârşit... gazării au reuşit să deschidă scorul, în minutul 51, atunci când Astafei a fost faultat în careu de Nuno Pinto, iar Toto Tamuz a marcat fără probleme penalty-ul, după ce l-a trimis in partea opusă pe Lung Jr.
1-0 şi tot coşmarul din ultimele patru meciuri jucate "acasă " oare se va nărui ?
Nicidecum, gazdele s-au retras deliberat, lăsând mai mult mingea oaspeţilor, acestea au reuşit să răstoarne situaţia pe tabelă în ultimele 7 minute.
Oaspeţii au egalat in minutul 83, Nuno Pinto a centrat la 10 metri, iar Takayuky, a venit lansat şi a marcat printr-o superbă lovitură de cap.
În minutul 86, Budescu a driblat pe partea dreaptă, a centrat perfect la marginea careului mic, iar Alibec a înscris pentru 2-1, din voleu.
Ghinion sau lipsă de mentalitate? Asta ar fi întrebarea care ne macină după cea de a 5 a înfrângere consecutivă pe teren propriu, Petrolul fiind în acest moment, pe primul loc in lume, la echipele care au suferit cinci înfrângeri consecutive "acasă" într-un sezon, aceeaşi poziţie o ocupă şi la echipele neînvinse în deplasare.
Paradoxal...
Petrolul este un caz unic în lume, cu cinci înfrângeri consecutive acasă şi invincibilă în deplasare, a rămas pe locul 3 (cu 48 puncte), asta demonstrându-ne că avem unul dintre cele mai slabe campionate din lume.
Etapa viitoare "lupii galbeni " îşi pot reconfirma invincibilitatea "afară ", la Oţelul Galaţi (meciul se va disputa luni, 4 mai, ora 18.30).


FC Petrolul Ploieşti – Astra Giurgiu 1-2 (0-0) - Tamuz (53, penalty)/Takayuky (83), Alibec (86).

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Filip, Ipsa, Peteleu (79 Fanchone) – De Lucas (cpt) – Astafei, Marinescu, Satli, Nepomuceo, Bo (46 Pastorini) – Tamuz (71 Tchite). Antrenor: Mircea Rednic.

Astra: Lung – Gorupec, Găman (cpt), Ben Youssef, Pinto Laban, Takayuky – Enache (80 Spătaru), Tembo (56 Budescu), De Amorim – Fâţâi (65 Alibec). Antrenor: Marius Şumudică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *