5.05.2015

Mircea Rednic nu mai este antrenorul "lupilor galbeni".

Egalul din ultima etapă, de la Galaţi, cu Oţelul,scor 1-1, a umplut paharul pentru Mircea Rednic, care este decis să plece de la cârma Petrolului. Deşi mai are contract până în vară, tehnicianul de 53 de ani vrea să se despartă încă de acum de gruparea ploieșteană.
El se va întâlni, în cursul zilei de azi, cu directorul general al Petrolului, Andi Crângu, pentru a stabili termenii rezilierii înţelegerii.
"Da, mă văd cu Andi Crângu. Sper să găsim soluţia cea mai bună", a declarat Mircea Rednic, pentru digisport.ro.
Cel mai probabil, cele două părţi vor ajunge la un consens, iar azi va fi anunţată oficial despărţirea. Mircea Rednic a preluat Petrolul în iarnă, când i-a luat locul lui Gigi Mulţescu. "Puriul" se află pe lista lui Dinu Gheorghe, fiind unul dintre posibilii antrenori ai lui Dinamo, începând din vară.
Mircea Rednic va fi al 38-lea antrenor care demisionează/este demis de la o echipă din Liga 1 în sezonul 2014-2015.
Cel mai probabil, de destinele Petrolului până la finalul campionatului se va ocupa actualul secund al lui Rednic, Valentin Sinescu care și-a dat acordul de a continua la Petrolul și sezonul viitor.

Mihai Teja, noul antrenor de la Petrolul.

Petrolul Ploiești și-a găsit rapid un antrenor, după despărțirea de Mircea Rednic. Gruparea prahoveană l-a instalat pe banca tehnică pe Mihai Teja, la scurt timp după plecarea lui Rednic.
. Teja (36 de ani) era chiar una dintre propunerile lui Mircea Rednic, care a fost consultat de conducerea Petrolului cu privire la un posibil succesor al său. Cei doi au colaborat atât la Khazar Lankaran, la Dinamo și la Standard Liege, cât și în primul mandat al lui Rednic la Petrolul, în 2012, din vară până în luna octombrie.
Pentru Mihai Teja, aceasta este a treia echipă de club în acest sezon. Le-a mai pregătit pe Universitatea Cluj și pe Dinamo, iar între timp a mai trecut și pe la echipa națională de tineret a României.
Din această cauză, nu va putea ocupa postul de antrenor principal, urmând ca altcineva să dețină poziția pe hârtie, iar el să se ocupe de echipă în rest. 
Pentru Petrolul, Teja este al patrulea antrenor în actuala stagiune. "Lupii" au început campionatul cu Răzvan Lucescu, apoi a venit, până în iarnă, Gigi Mulțescu. De la finalul turului, pe bancă a trecut Mircea Rednic, care a prins 13 etape.

sursa :digisport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *