5.17.2015

Petrolul a suferit prima infrangere ,in deplasare,din actuala stagiune.

Petrolul, la prima înfrângere în deplasare, din actuala stagiune. ASA Tg. Mureş - Petrolul 1-0
Sâmbătă seară, Petrolul Ploieşti a suferit prima înfrângere în deplasare în actuala stagiune după ce a pierdut cu scorul de 1-0 în faţa liderului ligii 1, ASA Tg. Mureş.
Claudiu Voiculeţ a înscris singurul gol al partidei, după o execuţie de manual, şut direct în vinclu de la 20 metri.
Prima repriză a fost foarte echilibrată, "amfitrionii " au avut prima ocazie de gol, încă din minutul 2, dar Pecanha l-a blocat excelent pe Goga, în afara careului.
Tot mureşenii puteau deschide scorul, în minutul 27, Voiculet a centrat din corner, mingea a fost respinsă din careu de fundaşii ploieşteni, apoi Sepsi a şutat tare de la 20 de metri, însă mingea a trecut milimetric pe lângă poarta lui Pecanha.
Lupii" puteau da lovitura, prin N'Koyi (în minutul 38), însă congolezul a trimis cu capul, de la 6 metri, puţin pe lângă poartă.
Repriza a doua a început cu gazdele în atac, Axente a avut ocazia de a "dezgheţa " tabela, Pechana (minutul 57) a respins mingea, în corner.
În minutul 62 Goga a preluat în interiorul careului, apoi a şutat milimetric pe lângă poartă prahovenilor.
Pe un fond de dominare a gazdelor, AŞA a deschis scorul în minutul 85, Voiculeţ, a reuşit un " euro gol ", şutul său de la 20 metri, s-a oprit în vinclu.
Până la final, nu s-a mai întâmplat nimic notabil, astfel Petrolul Ploieşti a cunoscut prima înfrângere în deplasare (după un an şi o lună) şi în ultimele două etape, "lupii "trebuie să-şi păstreze locul 3 în clasament.
În penultima etapă Petrolul va juca ultimul meci pe teren propriu din actuala ediţie de campionat, împotriva echipei Dinamo Bucuresti .
Meciul se va disputa, vineri, 22 mai, de la ora 21.00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1.
ASA Tg. Mureş – FC Petrolul Ploieşti 1-0 (0-0)
Voiculeţ (85).
ASA: Stăncioiu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Mureşan (cpt), Voiculeţ – Horă, Goga (82 Manolov), Zicu (69 Bumba) – Axente (58 N'Doye). Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Petrolul: Pecanha – Alcenat, Ipsa, Satli, Peteleu – Filip, Marinescu (cpt) – Nepomuceno, Kronaveter, Astafei (87 Tchite)– N'Koyi (76 Coman). Antrenor: Valentin Sinescu.
Au arbitrat: Radu Petrescu (Bucureşti) – Marius Nicoară (Drobeta Tr. Severin) şi Marius Marchidanu (Brăila).
foto:fcpetrolul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *