6.08.2015

Amicale tari pentru Petrolul , in cantonamentul din Austria .

”Lupii” vor disputa cinci partide tari în Austria
Petrolul va începe vineri, 12 iunie, pregătirile pentru noul sezon competiţional. Tibor Selymes,noul antrenor al Petrolului va conduce primul antrenament pe stadionul "Ilie Oană" în jurul orei prânzului, pentru ca, lunea viitoare, găzarii să ia drumul Austriei, pentru stagiul centralizat de la Bad Kleinkirchheim, renumita staţiune de ski aflată la 60 de km. de Salzaburg.
În Austria, găzarii își vor stabili cartierul general în Bad Kleinkirchheim, stațiune de lux a Alpilor, locația pregătită fiind Harmony's Hotel Prägant, un stabiliment de patru stele închiriat pentru întreaga perioadă a sejurului (20 iunie-2 iulie), exclusiv delegației echipei ploieștene. Terenul de antrenament este al municipalității și se află situat la numai câteva sute de metri de hotel.
Lupii vor disputa cinci partide de verificare în compania unor echipe din Bulgaria, Croaţia, Georgia, Ucraina şi Slovenia. De departe cele mai titrate echipe sunt Ludogorets Razgrad - formaţia fostului atacant al lupilor, Hamza Younes, care a barat drumul Stelei către grupele Champions League, şi Dinamo Zagreb, campioana Croaţiei şi fosta adversară a Petrolului şi a Astrei în sezonul trecut din Europa League. Dinamo Tbilisi, Karpaty Lvov şi Publicum Celje sunt celelalte adversare ale ploieştenilor, în Austria.

sursa:sportonlineph.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *