9.28.2015

Copii lui Hagi au invins lupii.Viitorul Constanta-Petrolul 1 - 0

Sâmbătă seară, Petrolul a pierdut la Ovidiu, cu scorul de 0 - 1, în faţa echipei gazdă Viitorul Constanţa.
"Copii " lui Gică Hagi au început în forţă partida  împotriva ploieştenilor, iar Răzvan Marin a ameninţat pentru prima oară poarta apărată de Pecanha, cu un şut din afara careului, mingea fiind prinsă de portarul oaspeţilor (minutul 14).
După alte 11 minute (minutul 25), Pecanha s-a evidenţiat din nou la un şut a lui Banel Nicolita, prizând mingea în faţa lui Aganovic.
După 30 minute de dominare a "amfitrionilor ", în minutul 33 lupii au avut prima ocazie, Ropotan a trimis peste poartă din 9 metri, după o "ploaie" de cornere la poarta lui Râmniceanu.
Ocazia lui Ropotan fiind şi cea mai importantă ocazie a prahovenilor din prima repriză.
Viitorul putea să intre cu avantaj la cabine, însă Nicoliţă (minutul 43) (şut periculos milimetric pe lângă poartă) şi Aganovic (minutul 45+3) a şutat peste poartă.
Scor 0 -0 la pauză, după o primă repriză, în care puştii lui Hagi au avut mai multă posesie şi cele mai mari ocazii de a înscrie.
Constănţenii au început în ofensivă şi a doua parte a meciului, defensiva ploieşteană fiind depăşită în minutul 55, Răzvan Marin a a executat perfect, o lovitură liberă de la 30 de metri, mingea ducându-se sub bară transversală.
Petrolul a încercat să restabilească egalitatea 6 minute mai târziu, Toto Tamuz (minutul 61) a şutat de la 16 metri, milimetric pe lângă poartă.
Gazdele au avut o nouă ocazie de gol, în minutul 63 atunci când Iannis Hagi, a şutat aiurea, pe lângă poartă, de la 12 metri (central), după o acţiune frumoasă.
Tamuz a semnat cea mai mare ocazie pentru Petrolul, în minutul 67, israelianul a şutat din poziţie excelentă în Râmniceanu.
Ultimele 15 minute au aparţinut elevilor lui Gică Hagi, care au mai avut două ocazii de a-şi majora diferenţa pe tabela de marcaj.
În minutul 77, Bogdan Mitrea a şutat excelent din lovitură liberă, de la 20 metri, însă bara transversală l-a salvat pe Pecanha.
Ultima ocazie importantă a meciului, s-a petrecut în minutul 85, Chitu i-a păsat în careu lui Achim, însă Pecanha a a avut o altă intervenţie bună.
Scor final 1 -0 pentru Viitorul, un succes care a trimis echipa lui Hagi pe primul loc în Liga 1, Petrolul rămânând tot "lanterna roşie " în clasamentul primei divizii.
Etapa viitoare Petrolul va avea şansa să încheie cu un succes turul Ligii 1, "găzarii " vor întâlni acasă nou promovata ACS Poli Timişoara.
Meciul de la Ploieşti, urmând să se joace, luni 5 octombrie, de la ora 21.00.
FC Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Hodorogea, Mitrea, Boli – Vl. Achim, Filip, Aganovic (Chiţu) – I. Hagi (cpt) (Nedelcu), Tănase (Răzvan Marin), Nicoliţă. Antrenor: Gheorghe Hagi.
FC Petrolul: Pecanha – Peteleu, Bucşa, Genev, Faug-Porret –Ropotan – Farina (Velasco), Marinescu (cpt), Zoubir, Varga (Nepomuceno) – Moussa (Tamuz). Antrenor: Eusebiu Tudor.
Au primit cartonaşe galbene: Benzar, Iannis Hagi/Tamuz, Varga, Bucşa, Ropotan, Peteleu
Arbitrii: Istvan Kovacs (Cărei) – Miclos Nagy (Cluj-Napoca) şi Octavian Şovre (Oradea).
Foto: fcpetrolul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *