9.26.2015

PREMIERĂ INFOPLOIESTICITY ! Ioana Popescu ne-a acordat un (nou) flash – interviu în premieră .. „Nu am mai vrut să dau interviuri în ultima vreme. Dar pentru voi , oricând. „


 INFOPLOIESTICITY: Bună Ioana! Te-ai cam „fofilat”, greu mai dai acum un interviu acum după ce ai fost vedetă la Antena 1 la Splash (Vedete la apă).

Ioana Popescu:
Nu am mai vrut să dau interviuri în ultima vreme. Dar pentru  voi , oricând.


INFOPLOIESTICITY: Să îi dăm drumul atunci! Mi-ai zis pe privat (chatul de la facebook) că ai o grămadă de haine, că nu îţi mai încap în casă. Şi că vrei să scapi de ele...


(N.R. În curând Ioana Popescu va susţine Campania „Ajută un copil din Ploieşti „.)


Ioana Popescu:
„Da, este adevărat. Vreau să scap de aceste haine din două motive. Unele nu îmi mai vin – pentru că eu am slăbit la şold, dar am cum sânii foarte mari, nu mă mai încap sus! Şi alt motiv: dacă nu le dau eu, mama are obiceiul urât să le facă cârpe de praf! Aşa că nu vreau să le dau pur şi simplu, ci să le bag într-o licitaţie şi să donez banii cui are cu adevărat nevoie. „ (de exemplu Campaniei „Ajută un copil din Ploieşti „ )


INFOPLOIESTICITY: Inevitabil, ajungem la mama ta, doamna Erika Negrescu. Apare foarte rar în mass media, dar toată lumea vorbeşte de ea. Mai ales că am înţeles că a fost un om important în Cinematografia din România.


Ioana Popescu:
„Da, mama e un om special. În carieră, unde a fost perfectă sau poate chiar şi în rolul de mamă, unde cred că a încercat să fie bună, dar nu s-a priceput bine... Dar, o iubesc.”


INFOPLOIESTICITY: Să rămânem la ea. Este adevărat că ea te-a învăţat să joci teatru? Ea te-a făcut să ajungi una dintre cele mai bune actriţe din România... chiar dacă nu ai acum vreun contract?


Ioana Popescu:
De unde ştii că nu am acum un contract? Cât despre mama, da... Oricine ar sta cu ea, o lună, darămite 30 de ani – deşi în ultimii 14 ani, mai mult am fost plecată de acasă pentru  că am stat cu chirie , ar învăţa să joace bine teatru. Este absolut genială şi oricum, ea însăşi e o mare actriţă. Din păcate, regizorii şi producătorii cu care a lucrat ca şi regizor secund său asistent de regie sau secretar de platou la început, nu şi-au dat seama de imensul ei potenţial actoricesc. Ar fi fost o actriţă de dramă ,  minunată!


INFOPLOIESTICITY: Să revenim la tine. Ai avut un ziar, de fapt şi reviste  şi site-uri...


Ioana Popescu:
Da. Am avut... Nu le-am mai ţinut active din motive personale şi oarecum să zicem şi... economice. Dar când nu mai ai chef să scrii nimic sau să răspunzi la telefon, până la urmă banii nu mai contează, pentru că motorul principal s-a stricat. Am suferit de o depresie. Nu e de glumă. Şi din cauza asta am lăsat " baltă " multe activităţi. Printre care şi revistele sau site-urile mondene.


INFOPLOIESTICITY: De ce depresia? De unde până unde? Eu ştiam că femeile care au născut suferă de depresie, sau adolescentele părăsite la primul amor, sau nu ştiu, femeile de 60-70 de ani... Ţie ce ţi s-a întâmplat?!?


Ioana Popescu:
În primul rând că bărbaţii nu prea au ghinionul să sufere de depresie, deci tu nu mă vei intelege prea bine   şi nici 90%  şi probabil nici ceilalţi cititori masculini. Aş putea să îţi pun eu o întrebare, sau chiar trei. De ce Mălina? De ce Madalina? De ce Marilyn? O să încerc eu să răspund. Pentru că nu se mai puteau aduna. Mii de gânduri nebune le trăgeau în jos, în pat, spre somn, spre moarte deşi aparent aveau totul – tinereţe, frumuseţe, talent, bani, curtezani... Ele se întrebau, probabil că şi mine  : < Pentru ce  ? > Nu a pornit azi-ieri. Ci am depresia şi cresc cu ea de la 5-6 ani. Se spune că scorpionii şi racii de depresie în mod special. Dar am scăpat de ea, de depresie, măcar momentan, aşa că nu vreau să o pomenesc! Am trecut, sper, de asta.


INFOPLOIESTICITY: Ok! Aşadar, ce proiecte vei mai avea?


Ioana Popescu:
O revistă online, nu ştiu acum ce profil va avea, dar NU mai vreau pe monden. Apoi, un volum nou. Apoi, vreau, de vreo 10 ani, de fapt, să fac o colecţie proprie de rochii. Din păcate, acum vreo 5 ani, am reuşit doar să fac accesorii hand - made – cercei, brăţări, curele. Au prins, dar nu m-am îmbogăţit din ele... Dar voi face şi colecţia de rochii Stil Popeasca. 2016 va fi anul meu!


INFOPLOIESTICITY: Am înţeles că ai scris nişte scenarii de film?


Ioana Popescu:
Da. Am tot scris scenarii de clipuri, reclame său scurt metraje, în aceşti ani. Pentru firme, prieteni, colegi din show biz, precum Ionuţ Mititelu, Gazi Demirel, Bianca Rus etc. O să încep acum un scenariu pentru noul concursul HBO din primăvara 2016. Va fi făcut după o nuvelă de-a mea.


INFOPLOIESTICITY: Iubirea ta, sunt animalele... Mai ai câini sau pisici?


Ioana Popescu:
Mama mea are o pisică, Pisy, dar eu îi zic în glumă Pitzy.. pentru că se uită urât ca Piturca. şi câinii i-am dat unor prieteni cu vilă şi curte. Dar în câteva zile, un amic de pe facebook îmi va oferi un alt câine de rasă pe care vreau să i-l fac cadou mamei mele de ziua ei, care va fi pe 2 noiembrie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *