9.21.2015

Infrangere (si) cu Craiova.Petrolul Ploiesti - CSU Craiova 0 -1 .

Duminca seara ,in fața a 4000 de spectatori,Petrolul nu a reușit să lege două rezultate pozitive,ba mai mult,o nouă înfrângere pe teren propriu,scor 0-1,în fața unei echipe a Craiovei care a început partida de la 1-0.La o neînțelegere dintre Moussa și Faug-Porret,Ivan preia,face o cursă de 60 metri,trece și de Genev și marchează la colțul lung.Timp a fost destul,numai că,a lipsit cu desăvârșire calmul și concentrarea pe faza de construcție.Chiar dacă și-au dorit foarte mult să revină în joc,tot oaspeții au fost care și-au creeat mai multe ocazii, Bawab (14) a fost aproape de golul desprinderii, dar Genev a blocat salvator în faţa porţii, iar Petrolul a fost pentru prima dată periculoasă la lovitura liberă bătută de Nepomuceno (22), la care mingea a ocolit de puţin vinclul. Nuno Rocha (30) a fost aproape de un autogol cu o deviere nefericită la un şut al lui Bucşa, pentru ca, pe finalul reprizei, „lupii” să solicite o lovitură de pedeapsă, după un duel la care Moussa a părut să-i ia faţa lui Popov.
Încă dinaintea pauzei,Sebi Tudor l-a introdus pe Farina în locul lui Peteleu forțând faza ofensivă,dar fără rezultat,la cabine s-a intrat cu scorul stabilt în minutul 2.Sebi Tudor riscă totul pe atac,ies Beța și Nepomuceno,locul lor fiind luat Varga și Tamuz.Chiar și așa,luciditatea pe faza ofensivă a lipsit,singura ocazie cu adevărat periculoasă,l-a avut în prim plan pe Farina care a reluat cu capul puțin pe lângă poarta lui Bălgrădean.
Așadar,Petrolul rămâne cu o singură victorie în acest campionat,iar situația ”lupilor”devine din ce în ce mai grea.
Stadion ”Ilie Oană”
Spectatori:4000
FC Petrolul Ploieşti – CS „U” Craiova 0-1 (0-1)
Marcator: Ivan (2).
FC Petrolul: Pecanha – Beţa (76 Varga), Benga, Genev, Faug-Porret – Marinescu (cpt), Bucşa – Peteleu (41 Farina), Zoubir, Nepomuceno (64 Tamuz ) – Moussa. Antrenor: Eusebiu Tudor.
CS „U”: Bălgrădean – Achim, Kay (51 Acka), Popov, Vătăjelu – Nuno Rocha, Mateiu, Zlatinski, Ivan (59 Băluţă) – Curelea (84 Herghelegiu), Bawab. Antrenor: Emil Săndoi.
Cartonaşe galbene: Faug-Porret, Moussa, Benga/Zlatinski (2), Nuno Rocha, Mateiu, Acka.
Cartonaş roşu: Zlatinski (90+3).

sursa:sportonlineph.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *